Winkelwagen
Terug

66 jaar uit Oisterwijk

"Ik ga door tot ik tevreden ben en mij gelukkig in mijn vel voel!*"

Al zo vaak en zoveel afgevallen en uiteindelijk toch weer bijgekomen. Net als mijn dochter Britt heb ik ook alle poeders, pillen en diëten geprobeerd. De kilo’s gingen er wel af, maar het kwam er net zo snel weer bij. Ik zocht naar een dieet wat mij eigenlijk geen moeite kostte, en dat heb ik gevonden. Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt! En ik ben er super blij mee.

17 juni ben ik gestart met het PowerSlim afslankprogramma bij voedingscoach Tiny van de Wouw van FitXpert in Oisterwijk. In eerste instantie afwachtend, maar na het zien van het resultaat bij mijn dochter Britt, werd ik meteen enthousiast. Door PowerSlim ben ik heel gezond gaan eten. Je eet veel verse groenten, vlees en vis aangevuld met de PowerSlim producten. Het assortiment is zo divers, je komt echt niets te kort.

Ik ben begonnen met het PowerSlim starterspakket, een pakket met verschillende variatiedoosjes, zodat je kunt kijken wat je wel of niet lekker vindt. Daarnaast zit in het starterspakket ook een uitgebreid kookboek met heerlijke recepten. Het heeft mij, en ook mijn dochter, totaal geen moeite gekost. We zijn samen begonnen en maken het ook samen af.

De eerste week merkte ik al veel met mijn lichaam gebeuren, ontzettend motiverend. Ik heb niet echt een streefgewicht vastgesteld. Ik ga door tot ik tevreden ben en mij gelukkig in mijn vel voel. Zelfs tijdens mijn vakantie ging het PowerSlimmen goed. Ik had de producten van PowerSlim meegenomen en veel water gedronken. Mijn gewicht is nagenoeg gelijk gebleven! Terwijl ik zeker heb kunnen genieten.

De begeleiding van Tiny was super en heel erg belangrijk. Kortom, ik heb geen moment spijt gehad, ik kan het iedereen aanraden. We gaan samen lekker verder.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer