Winkelwagen
Terug

63 jaar uit Gorinchem

"Ik ga gewoon uit eten, maar weet nu waar ik op moet letten*"

Het jaar 2018 was voor mij geen prettig jaar. Diverse nare gebeurtenissen kwamen op mijn pad. Ik werd er somber van en zocht troost in gemakkelijk (vet en zoet) eten. Ik liet het een paar maanden gebeuren en besloot toen om mezelf terug te vinden. Ik zocht en vond hulp om de nare gebeurtenissen te aanvaarden en ging weer een beetje van het leven te houden.

Het gemakseten had zijn sporen nagelaten. Begin 2019 besloot ik om ook mijn eetpatroon en levensstijl te gaan aanpakken. Ik volgde PowerSlim al een tijdje en gelukkig zit er in mijn woonplaats een PowerSlim coach.

Begin maart was ik er voor het eerst en inmiddels heb ik mijn doel bereikt.

Het fijne aan PowerSlim vind ik dat er een duidelijke structuur is. Je hebt per dag 5-6 eetmomenten en dat is echt voldoende. Mijn man en ik gaan vrijwel wekelijks uit eten en ook dat kon ik goed combineren met het volgen van het programma. Er zijn gezonde keuzes genoeg in een restaurant, als je maar weet waarop je moet letten.

Ik ben zo blij nu! Ik voel me veel beter. Ik ga er alles aan doen om in balans te blijven, op een leuke en verantwoorde manier.

Rebecca
Coach van Elly

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer