Elly Krol 61 jaar uit Gorinchem

Ik ga gewoon uit eten, maar weet nu waar ik op moet letten*

Het jaar 2018 was voor mij geen prettig jaar. Diverse nare gebeurtenissen kwamen op mijn pad. Ik werd er somber van en zocht troost in gemakkelijk (vet en zoet) eten. Ik liet het een paar maanden gebeuren en besloot toen om mezelf terug te vinden. Ik zocht en vond hulp om de nare gebeurtenissen te aanvaarden en ging weer een beetje van het leven te houden.

Het gemakseten had zijn sporen nagelaten. Begin 2019 besloot ik om ook mijn eetpatroon en levensstijl te gaan aanpakken. Ik volgde PowerSlim al een tijdje en gelukkig zit er in mijn woonplaats een PowerSlim coach.

Begin maart was ik er voor het eerst en inmiddels heb ik mijn doel bereikt.

Het fijne aan PowerSlim vind ik dat er een duidelijke structuur is. Je hebt per dag 5-6 eetmomenten en dat is echt voldoende. Mijn man en ik gaan vrijwel wekelijks uit eten en ook dat kon ik goed combineren met het volgen van het programma. Er zijn gezonde keuzes genoeg in een restaurant, als je maar weet waarop je moet letten.

Ik ben zo blij nu! Ik voel me veel beter. Ik ga er alles aan doen om in balans te blijven, op een leuke en verantwoorde manier.

Rebecca
Coach van Elly

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer