Winkelwagen
Terug

29 jaar

"Ik ga stralend de feestdagen in!*"

Een paar weken geleden organiseerden we weer een gezellige fotoshoot bij ons op het hoofdkantoor. Eveline was een van de winnaars van de fotoshoot en kwam samen met haar coach bij ons langs om haar behaalde resultaat vast te leggen.

 

"Ik ben Eveline en 29 jaar. In mijn verhaal zullen veel vrouwen zich vast wel herkennen.

Tot een aantal jaar geleden kon ik eten wat ik wilde, zonder een grammetje bij te komen. Aan sporten, diëten en gezonde voeding deed ik niet. Maar stilaan begonnen er toch wat kilootjes bij te komen. Maar ik slaagde er elk jaar opnieuw in om die er weer af te krijgen tegen de zomermaanden. Dat deed ik dan door middel van crashdiëten. Ik heb allerlei dingen geprobeerd, maar voornamelijk mezelf uitgehongerd.

Ik werd een zogenaamde ‘jojo’. Elke winter kwam er 8 à 10 kg bij, die ik er dan tegen de zomer weer af kreeg."

Eveline werd nog even in de watten gelegd door de visagiste voordat ze op de foto ging.

Het effect van de lockdown

"En toen kwam het Coronavirus. Zoals zovelen heb ook ik, mij toen volledig laten gaan met het idee: “Waarom zou ik nu al die moeite doen? Niemand ziet mij toch.” Een lockdown en 25 extra kilo’s later kwam ik bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt terecht, omdat ik ten einde raad was en mezelf niet meer gemotiveerd kreeg. Ik wilde heel graag aan de slag met een gezonde levensstijl waarin ik niet steeds terugviel in mijn oude, ongezonde gewoontes.

Ik startte bij mijn coach met het PS. food & lifestyle programma, in combinatie met tweemaal per week sporten met Electro-Fitness. Al snel begon ik verschil te merken. Ik was nog ver van mijn doel af, maar dankzij de motivatie van mijn coach bleef ik gemotiveerd en hield ik vol. Ze stond altijd voor me klaar met tips en adviezen."

Mijn nieuwe eetpatroon houd ik al een jaar vol

"Helaas kwam er toen een nieuwe lockdown en liet ik mij weer wat te veel gaan, met duidelijke gevolgen. Toch besloot ik mij weer te herpakken. Dit keer met een aangepast voedingsschema op maat, omdat er ondertussen werd vastgesteld dat ik intolerant ben voor een aantal voedingsstoffen. Dat voedingsschema werkt prima voor mij en houd ik ondertussen al sinds begin dit jaar vol. Ook sport ik nog steeds tweemaal per week.

Ik ben nu dan ook super trots om jullie het resultaat te tonen. Het doel dat ik wilde behalen heb ik bereikt en ik blijf doorzetten."

“Op 6 augustus ben ik getrouwd met mijn man en was ik een zelfzekere en gelukkige bruid.”

In balans blijven tijdens de kerst

"De kerstdagen die nu voor de deur staan, daar zie ik gelukkig helemaal niet tegen op. Integendeel! Ik at en eet nog steeds heel graag, maar vroeger at ik ook altijd veel. Zeker op familiefeesten en tijdens de kerstdagen. Ik wilde alles proberen dat mij werd aangeboden en kon geen ‘nee’ zeggen. Ook al gaf mijn maag al aan dat ik genoeg gegeten had, toch wilde ik alles nog geproefd hebben.

Nu ga ik het anders aanpakken, door meer te luisteren naar mijn lichaam en weloverwogen keuzes te maken. Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen. Zo probeer ik op een dag waarop een feestmaaltijd staat ingepland, de andere maaltijden nog wel gezond te eten. Ik moet alleen eerlijk toegeven, dat lukt niet altijd. Ook neem ik minder hapjes vooraf om zo plaats te houden voor de echte maaltijd en schep ik tijdens het eten maar één keer op. En wanneer mij nog een dessert wordt aangeboden, bedenk ik eerst of ik dat nog wel op kan. Ik hou vaak de volgende gedachte in mijn hoofd: “Zijn enkele happen hiervan het wel waard om weer aan te komen?” Het antwoord is dan vaak: “Nee.”

Als ik toch een keer een slechte dag heb gehad, probeer ik me meteen de dag daarna te herpakken. Anders weet ik van mezelf dat het voor de rest van de week fout gaat wat betreft voeding.

De kerst, daar heb ik juist heel veel zin in. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer me dan niet te veel te focussen op mijn dieet en gewicht. Van die enkele keren zondigen, zal ik heus niet 5 kg aankomen. Belangrijk is wel om een goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken!

Twijfel jij ook? Niet doen. Het gaat je lukken, want het PS. programma onder persoonlijke begeleiding van een coach is hét verschil, ook voor jou!"

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Sietske Gillebaard, 47 jaar uit Easterlittens "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariëlle Pantus, 53 jaar uit Stein "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer