Tatiana Voorbrood 41 jaar uit Moordrecht

Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*

 

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en iedere dag greep ik naar chocolade. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. Ik zat steeds minder lekker in mijn vel.  

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht mijn levensstijl om te gooien. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn. Telkens mislukte het, heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, zes eetmomenten op een dag en toch je doel bereiken?

Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij! PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat ik voldoende at op een dag en je ook gewoon met je gezin mee kan eten ’s avonds, zonder apart te hoeven koken.

Nu ben ik een jaar later nog steeds in balans. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer