Joyce van Kruijf 41 jaar uit Eemdijk

Ik geloofde er niet meer in*

Voordat ik met PS. food & lifestyle begon, toen nog PowerSlim, zat ik totaal niet meer lekker in mijn vel. Ik had al tijden geen nieuwe kleding meer gekocht en was gewoon niet blij meer.

In het verleden heb ik al diverse lijnpogingen gedaan en heb ik zelfs een keer een maagband gehad. Na iedere poging kwam ik altijd weer aan en viel ik terug in oude gewoonten. Ik werd daar niet vrolijk van en geloofde er ook echt niet meer in. Ik kon sporten wat ik wilde en mager eten, maar er ging bijna niets af ondanks al mijn inspanning.

Ik maakte zelfs mijn eigen receptenboek

De reden dat ik het nog één keer wilde proberen, was mijn aanstaande bruiloft. Ik zocht op de site van PS. food & lifestyle naar de dichtstbijzijnde coach en kwam terecht bij mijn coach Miriam. Ze heeft mij uitgelegd dat ik waarschijnlijk te kampen had met insulineresistentie, met hoge pieken in mijn bloedsuikerwaardes met extra vetopslag als gevolg. Overtuigd en met vertrouwen bij Miriam in deskundige, goede handen te zijn, startte ik in januari met het PS. food & lifestyle programma.

Ik heb echt anders leren eten, ik eet nu zelfs vis en tomaat. De vele recepten in het kookboek en op de site gaven mij houvast voor gezonde keuzes en lekker eten. Ik heb zelfs een heel eigen receptenboek gemaakt en uitgeprint voor in de keuken. Mijn man en kinderen zaten soms jaloers naar mijn bord te kijken en gingen steeds meer mee eten met wat ik at. Zo genoot ik op zondag van een lekker ontbijtje met een croissantje van PS. en zelfgemaakte eiersalade. Miriam heeft mij veel tips gegeven voor BBQ’s, etentjes etc. Zo weet ik nu precies hoe ik daarmee kan omgaan en wat ik het beste kan kiezen.

De moeilijke momenten

Natuurlijk was het soms ook lastig. Op vakantie had ik het echt even moeilijk omdat het dagritme en de eettijden anders waren. Ik heb toen mijn coach Miriam een appje gestuurd en die reageerde meteen met advies en motiverende woorden. Ook mijn man heeft mij goed gesteund.

Mijn grootste overwinning is denk ik dat ik niet meer iedere dag op de weegschaal sta. Eén keer per week bij Miriam wegen gaf mij rust. Ik weet nu dat een beetje schommelen erbij hoort.

Eenmaal mijn doel bereikt, vond ik het wel moeilijk. Ik had vooral angst om weer terug te vallen, maar die angst is niet reëel weet ik nu. Ik blijf netjes twee keer per dag groente eten en eet nu veel meer met plezier. Ik eet ook gewoon wel weer eens een patatje mee, maar compenseer daarna. Ik plan nog steeds alle maaltijden, dat geeft rust en houvast. Ik denk echt dat ik nu in balans kan blijven. Ik heb zoveel geleerd en ga nu echt anders om met eten en gewicht.

Het is het waard

Ik ga nog 1x per maand naar Miriam en dan neem ik meestal mijn favoriete chocolade chunks mee. Ik hoef niet per se de tussendoortjes van PS. food & lifestyle, maar alles is gewoon zo lekker, dat ik mijzelf hiermee af en toe mag verwennen.

De foto’s zeggen genoeg en toch besef ik het soms nog niet helemaal, mijn zelfvertrouwen moet nog een beetje meegroeien. Aan andere zou ik willen meegeven dat het de investering dubbel en dwars waard is, ik voel mij zoveel beter!

Coach Miriam:

Joyce is een doorzetter en niet snel tevreden. Ze heeft het fantastisch gedaan en kwam iedere week trouw. Ze vond het moeilijk fase 1 los te laten, maar het is gelukt. Samen hebben we de opbouw gedaan en de weegschaal hoeft niet meer overal mee naar toe. Ik ben zo blij voor haar als ik haar zie stralen van trots; eindelijk rust gevonden en een andere sfeer rondom eten. Ze heeft niet alleen aan haar lichaam gewerkt, maar zeker ook aan haar innerlijk. Je mag er zijn Joyce!

Miriam
Coach van Joyce

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pauline Wingelaar, 36 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer