Winkelwagen
Terug

35 jaar uit Ridderkerk

"Ik geloofde niet dat het me ooit nog zou lukken*"

In het jaar 2020 kwam er een virus aan het licht waardoor er bij mij een knop is omgegaan. Aangezien ik wat mijn gewicht betreft een risicogroep was, ben ik na gaan denken of ik zo wel verder wilde. Ik heb twee prachtige, nog vrij jonge kinderen en wilde niet dat ze me dadelijk misschien moesten gaan missen of ik in het ziekenhuis belande.

Vanaf ongeveer mijn 7e à 8e jaar tob ik al met gewichtsproblemen. Keer op keer ging ik de strijd aan om mijn overtollige kilo's kwijt te raken maar keer op keer viel ik terug in mijn oude gewoontes. Toen ik ongeveer tussen de 18 en 20 jaar was, geloofde ik dat het me ging lukken met de boeken van Sonja Bakker. Ik ben toen ook 30 kilo afgevallen maar toen ik eenmaal klaar was, kwam ik weer heel snel in mijn oude ritme terug qua eetgewoontes. Ik heb al die jaren mijn emoties weg gegeten, en dacht daar gelukkig van te worden. Maar helaas… Vandaar dat het nu de tijd was om écht de knop om te zetten en mezelf te gaan veranderen. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua innerlijk, omdat ik mij niet gelukkig in mijn vel voelde en mezelf vaak vanbinnen voor van alles uitschold.

Ik geloofde er niet meer in

Omdat ik niet wist waar ik moest beginnen en er niet meer in geloofde dat het me ooit nog zou lukken om mijn doel te bereiken, ben ik gaan zoeken op internet wie mij zou kunnen helpen. Toen kwam ik uiteindelijk bij PowerSlim terecht. De ervaringsverhalen die ik daar las spraken me heel erg aan en ik zag ook welke PowerSlim coach er bij mij in de buurt zit. Toen ik de foto van haar zag was ik gelijk om, ik wilde meteen beginnen en de klik voelde ik al toen ik haar foto zag! Ik heb de gewaagde stap gezet en melde me aan voor een kennismakingsgesprek. 

De eerste afspraak had ik op gepland op 20-02-2020. Doordat ik zo gemotiveerd was ben ik gelijk begonnen. Ik heb zoveel respect voor mijn coach Monique, hoe ze mij er doorheen geleid heeft. Al had ik een dip of minder momentje, ik kon altijd bij haar mijn gevoel kwijt. Ze is een fantastisch dierbaar mens voor me geworden! Door haar heb ik weer een stukje zelfvertrouwen terug gekregen. Nu een jaar later heb ik eindelijk mijn doel bereikt! Ik voel mij de gelukkigste op aarde. Voor mij is het nog net een droom waar ik in leef, maar zo onwerkelijk dat ik eindelijk-eindelijk dit fantastische doel heb mogen bereiken. Hoe dichterbij ik kwam, hoe gelukkiger werd ik.

Heb vertrouwen in jezelf

Daarom ben ik ook héél blij dat ik deze stap genomen heb. Ik ben ook super blij met alle mensen om me heen die me liefdevol en ondersteunend er door heen hebben geholpen. Ook mijn coach, die me enorm gesteund heeft.  

Door middel van de foto’s en mijn resultaten, wil ik jullie het mooie bewijs laten zien maar ook zeggen: blijf in jezelf geloven en vertrouwen en dan kan je alles aan! Ik ben nu heel anders gaan leren eten en dat bevalt me heel goed, ik heb nu continu plezier in het eten maken en koken.

Monique
Coach van Veronique

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer