Winkelwagen
Terug

42 jaar

"Ik had dit veel eerder moeten doen!*"

Ik ben een vrouw van 36 jaar, ik ben altijd slank geweest en had zelfs een eigen dansschool, tot ik tweemaal zwanger werd in zes jaar tijd. Ik heb nu een zoontje van zes jaar en een dochtertje van vier jaar.

Ik dacht dat ik mijn figuur snel zou terugkrijgen maar niets was minder waar, dansen kon ik nu wel vergeten en elk dieet waar ik aan begon leverde niks op. Ook was het vermoeiend om zelf te diëten, ik at gezond maar viel amper een kilo af. Ik had ook steeds een hongergevoel in die periode en ik was erg ongelukkig.

Af en toe pinkte ik al eens een traantje weg, vooral wanneer mensen me hierop veroordeelden. Tel hierbij op dat ik ook een diagnose kreeg van chronische reuma en ik voelde alles een beetje onder mijn voeten wegzinken.

Ik ging al een tijdje bij mijn vertrouwde pedicure langs, we kletsen veel en ik zei dat ik graag zou willen afslanken maar gewoon niet wist hoe ik eraan moest beginnen. Ik had het ook niet over een paar kilo. Het leek me toen een onmogelijke opgave. Mijn pedicure besloot in die tijd om PowerSlim coach te worden en volgde daar de opleiding voor, ze stelde mij voor om het programma eens te proberen.

Ik heb even geaarzeld omdat het voor mij financieel heel moeilijk zou zijn dit te kunnen volhouden, maar dankzij de raad en steun van mijn coach heb ik toch mijn doel kunnen bereiken met een beperkt wekelijks budget. Samen overliepen we de prijzen en producten en zo bleef het voor mij haalbaar. Hiermee wil ik nogmaals benadrukken dat het PowerSlim programma echt werkt! Ik was heel sceptisch in het begin, maar nadat ik na de eerste week op de weegschaal ging staan ging staan kon ik mijn ogen niet geloven. Was de weegschaal kapot?

De producten zijn ook nog eens geweldig en lekker, ik ga ze zelfs missen. Mijn zalige pannenkoek met appeltjes en karamel-zeezoutstroop, de heerlijke chocolademelk, de borrelnootjes en de wafels om er maar enkele te noemen. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd.

Ik was bang voor een hongergevoel. Aangezien twee kleintjes veel energie eisen dag en nacht was ik bang om snel iets met veel suiker in te nemen. Ik heb gemerkt dat het omgekeerd werkt: de suiker neemt je energie eigenlijk weg waardoor je futloos wordt.

Ik wil ook mijn coach nog eens extra bedanken, dat ze er al die tijd voor me is geweest. Wat ik ook vroeg en wanneer ik iets vroeg, ze stond altijd klaar voor mij. Een echte vertrouwenspersoon en een geweldige dame. Sporten was voor mij wat moeilijk door de reuma, maar ook hierin heeft mijn coach me gemotiveerd. Ik heb mijn streefgewicht nu bereikt, ik zit er zelfs iets onder en ik ben erg gelukkig, ik heb meer energie, ik kan nu weer met de kindjes spelen en dansen. Ik geniet nu meer van het leven, ik dans weer en ga veel wandelen. Ik had dit veel eerder moeten doen, ik wil mijn coach bedanken dat ze mij geholpen heeft om die stap te zetten! Ik ben weer trots en vol leven en ik zie de toekomst nog stralender tegemoet.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer