Winkelwagen
Terug

23 jaar uit Wieringerwaard

"Ik had een bijzondere verrassing!*"

Shirley werd samen met nog een aantal PS'ers uitgekozen voor een fotoshoot bij ons op het hoofdkantoor. Want zo'n mooi resultaat moest vastgelegd worden, vonden wij! 

Ik koos voor verandering!

Mijn startgewicht was 122,9kg, voordat ik begon met het aanpassen van mijn levensstijl. Want dat is eigenlijk wat ik de afgelopen maanden gedaan heb, met behulp van het PS. food & lifestyle programma en natuurlijk de begeleiding van Ilone Riesebosch, een coach bij mij in de buurt.

In januari vorig jaar ging mijn partner 4 maanden lang naar het buitenland voor zijn werk. Ik zag hier enorm tegen op, maar ik had een keuze.. Ik kon bij de pakken neer gaan zitten, maar ik kon er ook het beste van gaan maken. Ik koos voor de 2e optie, en stuurde een appje naar Ilone. Ik was mijzelf, mijn behoorlijke overgewicht en mijn vermoeidheid meer dan zat. Alles was te veel en ik had nergens energie voor, wat natuurlijk niet gek is als je dagelijks zoveel gewicht met je mee moet dragen.

Samen met mijn coach maakte ik een plan met een weekschema. Hierdoor wist ik precies waar ik aan toe was, welke boodschappen ik moest doen en wat ik elke avond ging eten. Sporten hoefde ik van mijn coach (gelukkig) niet te doen, want daar hield ik niet zo van.. Wel spraken we af dat ik iedere dag even een rondje zou gaan lopen, om in ieder geval in beweging te blijven.

Shirley nam haar trotse coach Ilone gezellig mee, natuurlijk gingen ze ook even samen op de foto!

Energie in overvloed

Eenmaal bezig, vlogen de kilo’s ervan af! Het werd steeds leuker en ik kreeg steeds meer plezier in het koken met gezond eten. Ik kreeg zoveel energie dat ik niet zo goed wist wat ik hiermee aan moest, dus je raad het nooit.. Ik ben begonnen met het proberen van diverse sporten, en ik vind het zowaar leuk!

Onwijs blij met mijn nieuwe levensstijl!

Mijn partner heeft al die tijd niet geweten dat ik in 4 maanden al 24 kilo kwijt was, dus bij zijn thuiskomst had ik een bijzondere verrassing voor hem. En die was behoorlijk goed geslaagd!

Op dit moment ben ik 30kg kwijt, en voel ik mij de beste versie van mijzelf! Ik heb weer zin om leuke dingen te doen, ik geniet weer volop van het leven!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Sietske Gillebaard, 47 jaar uit Easterlittens "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariëlle Pantus, 53 jaar uit Stein "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer