Winkelwagen
Terug

29 jaar uit Tiel

"Ik heb geen enkel moment spijt gehad*"

Ik ben altijd al gewend om lekker te eten en veel te eten. Met familie of vrienden een borreltje hier en een hapje daar. Ik heb me daar nooit zo druk over gemaakt.

Sinds een jaar of twee, drie geleden begon ik echter steeds meer ongemakken te ervaren. Ik ben altijd al eigenwijs geweest en heb er nooit over nagedacht om gezonder te gaan eten of meer te gaan bewegen, vanwege mijn drukke levensstijl. Ik werk veel en speel in twee bandjes. Het idee om op mijn voeding te gaan letten was nooit in mij opgekomen, ik wist niet beter.

Tot begin van dit jaar. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en had soms gewoon geen zin meer om bepaalde dingen te doen of te ondernemen. Ik ben toen online gaan zoeken naar een oplossing en kwam bij Natalie van Soest terecht, PowerSlim voedingscoach bij mij in de buurt, in Tiel. Vanaf dat moment heb ik geen enkele keer spijt gehad!

Ik werd super begeleid en gesteund gedurende het programma. Ik ging van start met het PowerSlim programma met het starterspakket en vond de producten erg lekker. Ik ging het erg leuk vinden om te bedenken wat ik kon eten, iets lekkers maar toch gezond. Meteen na de eerste week voelde ik me al beter!

Nu aan het einde van het traject heb ik mijn doel behaald en ben ik Natalie en mijn familie erg dankbaar voor hun steun. En het allerbelangrijkste, ik voel me weer zoveel beter, ik ben zelfverzekerder geworden en pak dingen weer met plezier op!

Degenen die net als ik een druk leven hebben, van lekker eten houden, niet lekker in hun vel zitten of niet zo van sporten houden, raad ik aan om PowerSlim te volgen. Waar wacht je op? Als ik het kan, kan jij het ook!

Natalie
Coach van Dico

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer