Winkelwagen
Terug

35 jaar

"Ik heb geleerd hoe ik mijn doel kan behouden*"

Omdat ik graag gewicht wilde verliezen schakelde ik de hulp in van een voedingsconsulent. Ik woog 113 kilo op mijn zwaarst, en heb met haar hulp heel wat gewicht verloren. Maar op een gegeven moment zat ik muurvast, ik bereikte een plateau verloor geen gewicht meer. Maar des te meer de motivatie.

Ik ging op zoek naar een andere manier om een gezond eetpatroon aan te leren en kwam zo eind 2019 terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Vol goede moed startte ik met het aanleren van een nieuw eetpatroon. En dat beviel me super goed, ik had helemaal niet het gevoel dat ik nu ‘strenger’ moest zijn of harder mijn best deed. Het was voor “anders eten”, maar niet minder. Ik leerde waar koolhydraten in zitten en hoe ik porties goed kan bepalen.

In juli kon ik de stap maken naar de volgende fase van het PowerSlim programma. Zo leerde ik ook hoe ik een gezond eetpatroon kan doorzetten, met iets meer koolhydraten.

Ik ging toen ook even op vakantie, en hoewel ik daar zelf een tikje zenuwachtig van werd verzekerde mijn coach mij dat het echt wel goed zou komen. En jawel hoor, het lukte me na mijn vakantie prima om mijn gezonde eetpatroon meteen weer op te pakken.

Ik heb veel geleerd over voeding en met die kennis ben ik ervan overtuigd dat ik dit ook kan behouden. Nooit wil ik nog terug naar het begin!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer