Winkelwagen
Terug

51 jaar uit Lopikerkapel

"Ik heb het weekmenu gevolgd, ideaal!*"

Na de wintersportvakantie was ik er helemaal klaar mee. Mijn kleding zat niet goed en ik voelde me niet fijn, niet lekker in mijn vel.

Via een vriendin kreeg ik de tip om naar Hennie van Body Progress in Nieuwegein te gaan, een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na een leuk informatiegesprek heb ik het starterspakket van PowerSlim aangeschaft. Mijn man moest wel lachen toen hij voor het eerst de koelkastdeur open deed. Zoveel gezonde dingen!

Ik heb de eerste weken de weekmenu’s gevolgd. Ideaal! Je ziet precies wat je mag eten, en kan hier je boodschappen op aanpassen. Ik heb heel veel PowerSlim producten geprobeerd, en vind bijna alles lekker.

De bereiding van de recepten zijn goed te doen. Na een dag werken ben ik niet zo’n keukenprinses die uren in de keuken wil staan. Het is ook fijn dat je kunt afwisselen en zelf kiest waar je zin in hebt. Zo koos ik tijdens een werkdag niet voor groentesoep met balletjes, maar koos ik iets wat makkelijk mee te nemen is.

De begeleiding van mijn PowerSlim coach Hennie heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kon haar altijd appen en kreeg snel antwoord. Bijvoorbeeld met de vraag ‘Mag ik eigenlijk de PowerSlim aardbeienjam op mijn croissantje doen?’. Gelukkig mocht dat, haha.

Wanneer ik een barbecue op de planning had staan of uit eten ging, dan keek ze met me mee en gaf me advies wat ik het beste kon kiezen, of beter kon laten staan.

Mijn eetpatroon ziet er vaak als volgt uit: voor het ontbijt kies ik vaak voor magere kwark met PowerSlim muesli of havermout. Ook draai ik mijn hand niet om een lekkere PowerSlim pannenkoek te bakken. Dat vult goed tot je volgende eetmoment. Als lunch neem ik afwisselend salades, PowerSlim crackers of een lekker soepje. Bij het diner heb je ook genoeg keuze, bijvoorbeeld een lekkere pasta of een tartaartje met genoeg groente. ’s Avonds een lekkere reep op de melkchocolade chunk, zodat ik niet naar andere dingen grijp.

Kortom, ik ben heel blij met PowerSlim, ik voel me een stuk fitter en heb mijn doel bereikt!

Hennie
Coach van Anneke

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer