Winkelwagen
Terug

65 jaar uit Rijsbergen

"Ik heb meer power!*"

Ik voelde mij de laatste tijd niet meer fit. Ik stopte met het roken maar kwam daardoor een aantal kilo aan. Via mijn schoonzusje hoorde ik over het PowerSlim afslankprogramma en kwam ik bij Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel terecht. Samen bespraken wij mijn persoonlijk doel en ben ik van start gegaan met het PowerSlim programma. Ik voel me zo veel beter en ik heb meer power!

Mijn doel komt bijna in zicht, maar ik weet dat ik het met behulp van mijn coach Charlotte gewoon ga halen. Ik word er goed bij geholpen. Als het een periode wat moeilijker gaat, weten Charlotte en Diny (mijn voedingscoaches) mij weer op te beuren met lekkere recepten.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer