Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Best

"Ik heb mijn balans gevonden, en dat bevalt goed!*"

Ik had een hele leuke jurk besteld maar ik zag mijn buik er zo goed in, dat kon echt niet, vond ik. Dat was voor mij eigenlijk het moment dat die knop om ging, ik moest er iets aan gaan doen.

De eerste stap is gezet

Ik was op bezoek bij vrienden en een vriendin van mij vertelde dat ze ging informeren bij een coach voor het PS. food & lifestyle programma. Daar had ik ook wel oren naar, dus hebben we contact gezocht met Jolanda van Laarhoven van Bobelle, een PS. food & lifestyle coach bij ons in de buurt. Een andere vriendin van mij was ook bezig met het PS. food & lifestyle programma en zij had al behoorlijke stappen gezet richting haar doel, dus ik wist een beetje hoe het werkte.

Ik had niet verwacht dat ik na de eerste afspraak al met het starterspakket naar buiten zou lopen. Ik ben meteen begonnen en ik merkte vrij snel dat het probleem bij mijn levensstijl lag.

Samen met mijn coach

Ik vond de PS. food & lifestyle producten erg lekker, natuurlijk niet alles, maar smaken verschillen. Ik heb in ieder geval nog nooit zo afwisselend gegeten. Zonder mijn coach was het me nooit gelukt (al zegt mijn coach dat ik het allemaal zelf heb gedaan), zij is echt "de stok achter de deur".

Weer lekker in mijn vel

Ik ben in 8 maanden stap voor stap dichter bij mijn doel gekomen. Toen ik voor het eerst een kleinere maat spijkerbroek paste kon ik het niet geloven, ik was zo blij! Ik werk in een kledingzaak en ik krijg zo veel complimenten van klanten, dat is zo ontzettend leuk! Daar doe ik het ook voor.

Ik zit nu zo lekker in mijn vel, ik wil echt niet meer terug. Ik ben nu aan het stabiliseren en dat gaat me goed af. In het weekend kan ik gerust een frietje of iets anders eten, en door de weeks ben ik dan weer wat strenger. Zo heb ik mijn balans gevonden en dat is heel goed te doen. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik vind het weer oké om mezelf in de spiegel te zien.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Eveline van Loenhout, 29 jaar "Ik ga stralend de feestdagen in!*"

De kerstdagen die nu voor de deur staan, daar zie ik gelukkig helemaal niet tegen op. Integendeel! Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Lydia Panis, 60 jaar uit Breda "Dit jaar deed ik mezelf een gezonde levensstijl cadeau!*"

Al jaren ben ik, met wisselend succes, bezig mijn doel te bereiken. Voor ingrijpende veranderingen in mijn voedingspatroon was ik toch een beetje huiverig.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer