Nellie de Groot 33 jaar uit Kedichem

Ik heb minder de neiging om te gaan snoepen en snaaien*

Deze zomer moest ik mezelf bekennen dat mijn overgewicht me in de weg begon te zitten. Bukken ging lastiger en ik merkte dat ik moeite had om mijn kinderen bij te houden met wandelen, fietsen en spelen. Ik besloot dat ik mijn eetgewoonten drastisch zou gaan aanpassen. Maar hoe?

Op een gegeven moment kwam ik mijn tante tegen. Ik herkende haar haast niet, ze was een stuk slanker dan de laatste keer dat ik haar zag! Ze vertelde me dat ze een paar maanden het PowerSlim programma had gevolgd, met als resultaat flink wat gewichtsverlies.

Ik heb diezelfde week nog een afspraak gemaakt met Willy van La Peau Satin. Ze had maar weinig nodig om me te overtuigen dat PowerSlim ook voor mij zou kunnen werken. Gelukkig had ze er alle begrip voor dat ik niet alles lust. Producten die naar aardbeien of koffie smaakten, kon ik gewoon ruilen.

PowerSlim heeft me enorm veel gebracht. Ik heb lekker gegeten en beter leren koken. Mijn maaltijden zijn voedzaam en met verse producten bereid. Hierdoor heb ik minder neiging om te gaan snoepen en snaaien. Ook ben ik gewend geraakt aan iets kleinere porties. Tot mijn eigen verbazing heb ik daar ruimschoots voldoende aan. Deze zomer heb ik mijn streefgewicht bereikt en daar ben ik zo blij mee! Maar de belangrijkste winst zit hem in mijn verbeterde conditie. Ik kan de wereld aan en ben weer een leuke en fitte moeder voor mijn kinderen. 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer