Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Purmerend

"Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

In januari 2021 was het weer zover, vanwege corona moest ik thuis werken. Daardoor had ik weinig beweging en merkte ik dat ik steeds minder lekker in mijn vel ging zitten. Dit ging niet langer, er moest echt iets gebeuren! Ik had gelukkig geen te hoog cholesterol of een te hoge bloeddruk, die waardes waren eigenlijk perfect. Maar als ik mezelf in de spiegel bekeek werd ik simpelweg niet blij van wat ik zag.

Mezelf verantwoorden

Ik heb in het verleden twee goedaardige hersentumoren gehad, dus praatte alles voor mezelf recht. Ik dacht dan vaak: wat maken die extra kilo’s uit? Ik ben er nog en heb twee hele leuke, lieve dochters samen met de liefste man van de wereld, waar ik al 28 jaar mee samen ben. Ik zei altijd: vindt men mij niet goed zoals ik ben? Dan kijken ze maar niet! Maar als je zelf ook niet meer wil kijken, dan is er iets mis.

Gewoon ‘normaal’ eten

Op een avond scrollen door Facebook kwam ik een advertentie van PS. food & lifestyle tegen. De advertentie met het succesverhaal triggerde mijn aandacht. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken (ja, zo voelde dat voor mij), en een coach bij mij in de buurt te mailen.

Vrij snel daarna kreeg ik een berichtje terug en werd ik uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het gesprek verliep goed, mijn coach is een aardige vrouw en ik kreeg duidelijke uitleg over het PS. food & lifestyle programma. Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje. Dit klonk allemaal als muziek in mijn oren.

Het enige wat mij tegenhield waren de kosten, het is niet goedkoop. Thuis overleg gehad, maar wat is geld als je wel beter in je vel komt te zitten en weer gelukkig wordt van je eigen spiegelbeeld? Als we het financieel kunnen doen, gewoon doen zei mijn man.

De eerste stappen zijn gezet!

Dus besloot ik om te starten! De eerste weken ging het met ups en downs, ik merkte dat ik moest wennen aan de smaken. Maar na één maand was ik helemaal om, en het ging onwijs goed! Ik mocht gewoon de PS. food & lifestyle tussendoortjes eten, af en toe een reepje en ’s avonds nog een koekje of een wafeltje. Op zaterdag at ik in de avond zelfs een zakje PS. food & lifestyle chips!

Mijn coach motiveerde me iedere keer weer

Mijn coach was altijd bereikbaar en heeft me uit veel dalen gehaald. De weegmomenten konden mij namelijk zó uit balans brengen, maar zij kreeg het altijd voor elkaar dat ik toch volhield. De metingen (buik, billen, taille en heupen), zorgde ervoor dat ik steeds beter écht het verschil begon te merken.

Ik ga nooit meer terug!

Ik heb mijn doel nog niet helemaal bereikt, maar ik heb wel samen met mijn coach besloten naar fase 3 van het programma te gaan. Je kunt wel een doel hebben, maar soms is dat gewoon niet realistisch. Al vind ik het wel doodeng om niet meer wekelijks op de weegschaal te staan.

Mijn weekplanning maak ik nog steeds, dit is echt mijn houvast en het werkt ontzettend fijn voor mij. Ik hoef dan in de ochtend niet te denken over wat ik in de avond eet. Ik houd vast aan de 5 à 6 eetmomenten per dag, en voel me daar echt prima bij!

Mijn man eet trouwens alles mee, we hebben nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar! Onze favoriete recepten zijn Chili limoen kip met snijbonen en de pittige roerbak met biefstuk en kousenband. Alhoewel het stoofvlees met verse rode kool ook heerlijk is!

Ik ga dit volhouden, en nooit meer terug naar hoe ik was! Het is zo fijn al die complimenten die ik nu krijg, mijn eigen spiegelbeeld weer willen zien en in een gewone kleding winkel kunnen shoppen.

Sandra
Coach van Natalie

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Robin Frankes, 26 jaar uit St. Odiliënberg "“Ik eet zo veel lekkerder en gevarieerder, het voelt niet als een dieet”*"

Ik wist al snel welke producten en gerechten ik lekker vond, en ik varieerde volop. De zes eetmomenten per dag maakten dat ik geen hongergevoel had.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Chantal Verhoeven, 48 jaar uit Westerbeek "Duidelijk, smakelijk, gevarieerd én goed vol te houden*"

De begeleiding van mijn PS. food & lifestyle coach had ik echt nodig. Zij zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef, had goede tips en luisterde echt naar mij.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer