Winkelwagen
Terug

65 jaar uit Etten-Leur

"Ik heb nog steeds contact met mijn coach*"

Zoals bij waarschijnlijk velen van ons, kwamen er kilootjes aan tijdens de eerste corona lockdown. Het moest immers gezellig zijn! Het resultaat: ik was niet meer tevreden met mijn lijf. 

Ik besloot om hulp te vragen van een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Dit was Jeanine Houtepen in Etten-Leur. Een warme persoonlijkheid, liet mij binnen in haar sfeervolle praktijkruimte. Na een intake, het beantwoorden van een uitgebreide vragenlijst, kwam het spannende weegmoment! Toch wel iets te zwaar...

“Daar gaan we samen iets aan doen!” Heerlijk positief toch, Samen! 

Het PowerSlim programma werd uitgelegd op een professionele manier, lekker duidelijk. Met een volle tas ging ik weer naar huis om te beginnen. Had ik vragen, geen probleem even een appje en ik kreeg mijn antwoord.  

De producten van PowerSlim vond ik erg fijn en makkelijk en ook de recepten waren lekker! En nu ik mijn doel bereikt heb, houd ik nog steeds contact met Jeanine. Zo zorgen we er samen voor dat het me ook lukt om mijn gezonde eetpatroon te behouden en in balans te blijven.

Dus ben je op zoek naar een warme, professionele, goed luisterende coach, die ook nog heel veel weet van het menselijk lichaam, dan is Jeanine zeker een aanrader. Dankjewel Powervrouw!  

Jeanine
Coach van Karin

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer