Winkelwagen
Terug

58 jaar

"Ik heb veel leuke kleren gekocht, in een maat minder!"

Ik voelde me niet meer zo goed in mijn vel. Naar vakantiefoto's kijken was ook al niet meer zo fijn. Ik werk een leuke kledingboetiek maar leuke kleding voor mezelf kiezen werd alsmaar moeilijker. Dus besloot ik contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Mijn afslankdoel stelde ik niet heel hoog, want ik was overtuigd dat afvallen moeilijk was. Meer dan dat zou ik zeker niet kwijtraken. Kan je geloven hoe verrast ik was dat afvallen veel vlotter bleek te gaan?!

Ik ging aan de slag met het PowerSlim programma onder begeleiding van mijn coach en ik ontdekte al snel dat ik niet bang hoefde te zijn om honger te krijgen, ik mocht namelijk echt lekker eten. Voldoende ook! En daarbij ging ik mezelf steeds beter voelen. Mijn doel bereikte ik al erg snel en dus durfde ik mijn streefgewicht aan te passen. Het komt mijn gezondheid alleen maar ten goede. Ik voel me fitter en energieker en ook shoppen is weer leuk.

Dit jaar ligt mijn focus vooral op gewichtsbehoud, zo ga ik één keer per maand nog op consult bij mijn PowerSlim coach. Dat is de eerste stok achter de deur. Dit resultaat wil ik behouden en dus kan ik nog wat extra kennis gebruiken, rond evenwicht bewaren, etiketten lezen, op vakantie gaan, valkuilen, etc.

Ik werk zelf in de modesector en vind het super om weer leuke kleren te kunnen dragen. Ik heb al heel wat leuke kleren gekocht in een maat minder, dus ben ik meer dan 100% gemotiveerd om de kilo’s er af te houden! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer