Winkelwagen
Terug

51 jaar uit Akkrum

"Ik heb weer zin om gezond te koken en te eten*"

Augustus vorig jaar markeerde een keerpunt voor mij. Terwijl ik samen met mijn drie dochters een dagje uit was en een nieuwe bikini probeerde te vinden voor onze vakantie, realiseerde ik me dat het tijd was voor een verandering. Twee dagen later zocht ik contact met een PS. food & lifestyle coach genaamd  Erika, van Mooie Lijn.

Dit keer pakte ik het anders aan

Erika en ik hadden een fijn en duidelijk gesprek tijdens mijn eerste weegmoment. Eerdere pogingen om koolhydraatarm te eten waren mislukt. Mijn grootste fout was dat ik destijds onvoldoende eiwitten binnenkreeg en te weinig eetmomenten had. Met Erika's hulp pakte ik het dit keer anders aan. Ik begon meteen met het starterspakket van PS. food & lifestyle. En zo had ik alle handvatten om de eerste week te starten met mijn nieuwe koolhydraatarme eetpatroon.

Geen moeite en verleidingen

Ik had weer zin gekregen om gezond te koken en te eten. Op mijn werk had ik totaal geen moeite om broodjes frikandel te maken voor mijn medewerkers. Ik had namelijk mijn eigen lunch met lekkere producten en groenten.

Thuis eet mijn gezin ook wel eens mee. Mijn man, die diabetes type 2 heeft, geniet nu ook van gezondere tussendoortjes zoals de mokka en aardbeiwafels, die zijn favorieten zijn geworden. Samen hebben we ontdekt hoe energiek en gezond we ons kunnen voelen.

Mijn advies

Met trots kan ik zeggen dat ik 15 kilo ben afgevallen en mijn nieuwe gewicht stabiel houd. Aan iedereen die worstelt met gewicht en gezondheid, raad ik aan om een PS. food & lifestyle coach te zoeken die bij je past!

Erika
Coach van Veroni

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer