Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Asperen

"Ik heb zin in ieder nieuw seizoen!*"

Net als veel anderen heb ik een Facebookaccount en vind ik het leuk om ’s avonds te kijken wat er die dag is gepost. Op enig moment zag ik Judith, een vroegere buurvrouw van me, voorbijkomen. Ze was afgevallen met PowerSlim en zag er geweldig uit.

‘Dat wil ik ook’ zei ik tegen mijn vriend. ‘Dan doe je dat toch’ was zijn antwoord. Zo kwam het dat ik een paar dagen later aan tafel zat met Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde me het programma uit en het sprak me wel aan.

Zes keer per dag eten is fijn als je op een kinderdagverblijf werkt en een groot gezin hebt, want dan heb je gewoon energie nodig. Lekker veel groenten eten sprak me ook aan, want ik was al een tijdje van plan wat meer aandacht te besteden aan gezonder eten en meer tijd vrijmaken om zonder ‘pakjes en zakjes’ te koken.

Ik begon dus vol goede moed met PowerSlim. Samen met Willy stelde wij mijn streefgewicht vast. Ik zit nu zelfs iets ‘onder’ mijn streefgewicht en ben ongelofelijk blij met het resultaat. Ik wilde graag afvallen om meer zelfvertrouwen te krijgen en bijvoorbeeld weer een bikini zou durven dragen. Dat is me gelukt, ik ben nu aan het speuren naar de ideale bikini.

Ik voel me nu gezonder, blijer en zit weer ‘lekker in mijn vel’. De mensen om mij heen merken dat ook. Voor ik begon met PowerSlim had ik nog wel wat twijfels:

  • Kan ik dat wel?
  • Zal ik geen honger of ander ongemak ervaren?

Maar na een paar weken waren die twijfels helemaal weg. Door de wekelijkse begeleiding blijf je gemotiveerd en honger hoef je absoluut niet te hebben. Ook het ‘op gewicht blijven’ staat hoog in het vaandel van La Peau Satin. Vandaag kreeg ik van Willy de cursusmap ‘Gewichtsbehoud’ en we blijven elkaar het komend jaar zien. Ik ben zo enthousiast over PowerSlim dat ik het iedereen aanraad.

En door het toepassen van de richtlijnen uit de cursus Gewichtsbehoud, val ik niet meer terug. Dit gaat me heel goed af.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer