Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Woerden

"Ik hoor zelfs dat ik prachtige benen heb!*"

Ik ben begonnen met PowerSlim omdat ik bij vriendinnen zag dat het programma werkte. Als we het over afvallen hadden dan zeiden ze dat PowerSlim echt goed te doen was (ook voor mij, ik ben geen ‘shake-mens’). Het kost wat maar dan heb je ook wat... Ik had al verschillende dingen geprobeerd en iedere keer viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon.

Tijdens een weekje weg met mijn gezin rond Oud en Nieuw begon ik erover tegen mijn man, zo van: ‘wat vind jij ervan als ik naar Beauty Smart ga?’. Hij zei: ‘ik vind het prima als je je er maar aan houdt, want het kost genoeg’. Op 3 januari heb ik met Annemarie, PowerSlim coach bij Beauty Smart gebeld en half januari ben ik begonnen.

Ik had mijn eerste consult bij Beauty Smart in Oudewater, maar er zit ook een vestiging in Woerden en mijn vriendinnen zaten daar ook. Dat was de reden om hiervoor te kiezen. In het begin moest ik wel even wennen, het is best commercieel. Ik mag niet op de weegschaal vanwege mijn ICD (Implanteerbare Cardioverter Defibrillator, een soort pacemaker), dat was iets wat ze bij Beauty Smart nog niet eerder hadden meegemaakt. Na een paar weken hebben ze een knijper (om vet te bepalen) en een centimeter voor het handmatig meten van de omtrek van mijn buik aangeschaft! Top dus. Annemarie reageert echt altijd direct op je vragen, echt top.

Het voelt super om mijn streefgewicht te hebben bereikt, na zo'n lange tijd zit ik weer gelukkig in mijn vel! Het maakt mij een stuk gelukkiger en dat gaat over op mijn gezin, familie en vrienden. Ik krijg complimenten te over sinds ik ben afgevallen. Leuke, lieve complimentjes, zoals ‘wat ben je prachtig en mooi en wat ontzettend goed dat je zoveel gewicht kwijt bent’. Ik hoor nu zelfs dat ik prachtige benen heb!

Ik pas nu weer in mijn grijze rokje, dat kon ik voor PowerSlim niet aan. Maar ik heb ook heel veel gekocht de afgelopen maanden, te veel om op te noemen! Mijn favorieten nieuwe setje is een zwarte broek met zwarte blazer. Ik geniet veel meer van shoppen, vroeger werd ik tegengehouden door mijn gewicht maar nu staat alles zoveel mooier! Ik ga binnenkort ook weer op Zumba, daar heb ik zo’n zin in!

Ik zou anderen zeker aanraden om af te vallen met PowerSlim want het werkt echt, terwijl je lekker kan eten! Mijn favoriete producten zijn de crunchy kokos reep, de crackers, de chocopasta en de snoepjes ?

Het belangrijkste dat ik tijdens dit traject geleerd heb van Beauty Smart is dat ik keuzes moet maken. Niet zomaar alles in je mond stoppen! Ik kan Beauty Smart ook bij iedereen aanbevelen, je krijgt er goede begeleiding. Het enthousiasme waarmee de coaches werken is echt super! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer