Danielle Vesseur 41 jaar uit Hillegom

Ik jojode de afgelopen jaren veel*

Ik jojode de afgelopen jaren veel in gewicht. Ik vond het lastig om een gezond eetpatroon te vinden dat bij me past en dat ik kan blijven volhouden. Door mijn beste vriendin maakte ik kennis met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

De altijd lieve, gezellig en doorpakkende Mariska. Wat heeft zij mij goed geholpen op weg naar een gezonde levensstijl. Ik had er een jaar voor uit getrokken om mijn doel te bereiken. Dat bleek veel te ruim, na vier maanden behaalde ik al mijn doel.

Zonder mijn vriendin Annet en de goede begeleiding van Mariska had ik dit nooit gekund. Ik ga zeker met mijn gezonde eetpatroon door, want je mag nog zoveel wèl. Ik geniet van al het lekkere eten!

Ik blijf gezond eten en lekker sporten. Ik zou iedereen PS. food & lifestyle kunnen aanraden! 

Coach Mariska:

Daniëlle is een topper. Ook tijdens de overgang van fase 1 naar fase 2 ging ze nog moeiteloos door. Ze sport veel en drinkt veel water, ook dit helpt uiteraard. Dat vond ik een compliment waard!

Mariska
Coach van Daniëlle

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer