Winkelwagen
Terug

41 jaar uit Amsterdam

"Ik kan het bijna niet geloven!*"

In the picture

Marjolein en haar twee coaches Heidi en Joyce staan op een donderdagmorgen bij ons op de stoep. Marjolein wint een fotoshoot. Vol enthousiasme lopen ze mee naar binnen, ze hebben er zin in. En wij ook!

Marjolein: “Als baby mollig, als kind stevig, als tiener flink en als volwassene (te) dik. Tijdens die laatste periode, die uiteraard het langste duurde, was ik altijd aan het jojoën met als resultaat iedere keer weer wat meer kilo's erbij. Maar ik leidde, en nog steeds, een gelukkig leven met mijn man en zoon. Heerlijke vakanties, skiën, fietsen, tennissen, wandelen in de bergen, ik deed het allemaal met een glimlach. De laatste jaren ging het alleen steeds moeizamer. Er moest nu iets gebeuren. Ook toen ik op de weegschaal ging staan schrok ik, 120 kg HELP!

Wekelijkse coaching

In april 2020 zag ik een advertentie van een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Een koolhydraatarm en eiwitrijk programma. Ik dacht eerst, dat is niets voor mij, maar ik heb doorgezet en het bleek juist helemaal iets voor mij te zijn!

Na een eerste persoonlijk gesprek met mijn coach Joyce, ging het gelijk geweldig. Wij voelden elkaar goed aan en week na week was er resultaat. Ik kon niet geloven dat het zo makkelijk was vol te houden. Ik hield me er trouwens heel strikt aan. Wekelijks kwam ik bij Joyce en samen namen we de week door. Zij was zo nodig nog blijer dan ik en overtuigde mij dat ik nog meer kon. Ik was namelijk al best tevreden maar ben zo blij dat ik ben doorgegaan. Ik vond de wekelijkse afspraak erg prettig. 1 op 1, geen gedoe maar een goed gesprek!

PowerSlimmer in the picture Marjolein 1

We starten in de visagie. Marjolein gaat zitten en vertelt ons over haar PS. food & lifestyle avontuur en favoriete producten.

“Er zijn zoveel producten, ik vond bijna alles lekker! Maar heb een voorkeur voor de zoete tussendoortjes. De caramel crispy bar is nog steeds mijn favoriet!

Ik ben superblij en trots

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Ik kan het haast niet geloven, maar ben superblij en trots op mijzelf dat het eindelijk gelukt is! Ik kom nu iedere 3 weken bij Joyce om bij te praten en te wegen. Zij geeft me nog steeds veel tips om in balans te blijven en welke 'gewone' producten ik het beste kan gebruiken. Dat is erg fijn en geeft mij de stimulans om mijn gezonde eetpatroon door te zetten! Ik eet echt weer alles, maar nu met mate en dat is heel goed vol te houden.

Ik voel me zoveel beter in mijn vel nu. Ik tennis veel makkelijker, wandel veel, pak de trap, fiets naar het werk. Mijn leven was al mooi, maar nu nog mooier!

PowerSlimmer in the picture Marjolein 2

Wat mooi om je zo positief en vrolijk in het leven te zien staan, Marjolein. Jouw prachtige eindresultaat leggen we vast met mooie foto’s. En het kan natuurlijk niet anders dan dat ook die stralend zijn!  

Marjolein’s tip

“Mijn tip voor anderen: dit is voor mij het eerste programma dat echt werkt. Ga ervoor en houd je aan de richtlijnen. Zie het als een verandering van levensstijl en niet als een dieet. Het is heel goed vol te houden en het resultaat is geweldig!”

PowerSlimmer in the picture Marjolein 3

Joyce
Coach van Marjolein

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer