Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Ochten

"Ik kan weer leuke kleding aan!*"

Eigenlijk ben ik altijd tevreden geweest over mijn lichaam. Tot ik op enig moment, toen ik midden in de dertig was, besloot over te stappen op de prikpil. Vanaf dat moment begon mijn lichaam te veranderen. Dat proces kon ik niet keren. Ik probeerde van alles, maar het resultaat bleef uit of stelde mij teleur.

Via mijn netwerk leerde ik Willy van Loon van La Peau Satin kennen. Zij is eigenaar van een praktijk voor huid- en lichaamsverzorging. Zij werkt met het PowerSlim afslankprogramma. Ik was zeer kritisch en wilde er niet zomaar aan geloven. Willy adviseerde mij om dan zelf op de koolhydraten in mijn voeding te gaan letten. Dat betekende; stoppen met snacken, minder brood en aardappels, minder rijst en pasta etc.

Ik begon op eigen kracht dus te letten op mijn voeding. Twee maanden later was het resultaat nog steeds minimaal. In winkelen had ik allang geen plezier meer, dus ik bestelde nieuwe kleding via het internet. Ik kan mijn frustratie niet beschrijven toen alles te klein bleek te zijn. Ik heb de kleding terug gestuurd en besloten dat ik hulp nodig had. Ik maakte een afspraak met Willy en ik startte met PowerSlim. Nu ging ik er helemaal voor.

Vanaf het eerste moment is het mij goed bevallen. Op al mijn vooroordelen (te eenzijdig, te zoet, te ingewikkeld) moest ik terugkomen. De producten zijn lekker, de recepten zijn eenvoudig en smakelijk en er is ontzettend veel keus. Ik kreeg er al snel plezier in. Ik voel mij weer fit, ik kan weer leuke kleding aan en ik sta weer met zelfvertrouwen voor de spiegel. Ik ben super blij met PowerSlim en met de uitstekende begeleiding die ik kreeg bij La Peau Satin.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer