Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Nuland

"Ik keek gewoon uit naar de weegmomenten!*"

PowerSlimmer van de maand April 2017

Lianne, PowerSlim coach, zit bij mij in het competitie mixtennisteam. PowerSlim kwam dus wel eens ten sprake, maar ik dacht altijd ‘ach wat maakt het uit welk dieet je volgt, het is allemaal klets!’ Elk jaar in januari viel ik uit mezelf een paar kilo af, zodat mijn skibroek in februari net even wat lekkerder zat.

En daarna kwamen de kilo's er toch steeds weer aan. Ik ben een keer bij Lianne bij FitaLiNa in Nuland koffie gaan drinken en heb toen een 3 daags proefpakket van PowerSlim meegenomen. De producten stonden mij aan en daarom ben ik meteen met het starterspakket begonnen!

Bij PowerSlim heb je zes eetmomenten op een dag waarvan ik een verzadigd gevoel kreeg, ik had geen honger. De producten zijn erg lekker. Ook krijg je een kookboek met vele recepten en weekmenu’s. De begeleiding van mijn coach was super, ik keek gewoon uit naar de weegmomenten! Nu ik op gewicht ben, heb ik ook helemaal geen trek meer in zoetigheden zoals gevulde koeken en pure chocolade, dingen die ik eerst niet kon weerstaan. Daarnaast leer je om anders te eten, leer je etiketten te lezen en krijg je goede tips van je coach. Je wordt je bewust van je eetgewoonten en je voeding.

Het resultaat: in zeer korte tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt, nu zit ik in de stabilisatiefase. Mijn rolletjes zijn verdwenen; ik ben op de juiste plaats afgevallen! Bij eerdere lijnpogingen is dit me nooit gelukt. Ik ben superblij met het resultaat. Ik voel me energieker, zelfverzekerder, fitter, ik straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk.

FitaLiNa, super bedankt! Ik heb er zeker geen spijt van en raad het iedereen aan die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten met het gewicht dat bij je past!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer