Winkelwagen
Terug

66 jaar uit Tiel

"Ik keek uit naar de wekelijkse weeg momentjes bij mijn coach*"

Tijdens mijn werk in het onderwijs en mijn hobby’s corsowagen bouwen en Elfia had ik behoorlijk last van al het extra gewicht dat ik dagelijks met me meezeulde. Ik merkte dat ik last kreeg van gezondheidsklachten en moeite had met bukken, dus de noodzaak om iets aan mijn gewicht te gaan doen was hoog. Maar toch kwam het er vele jaren niet van.

Het omslagpunt

De corona periode zorgde ervoor dat er nog wat kilo’s extra bij kwamen. De omslag kwam toen we met vrienden op vakantie waren en mijn vriendin die 25 kilo was afgevallen, me vertelde over het PS. food & lifestyle programma. Ze bracht me in contact met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, namelijk Natalie van Soest van afslankinstituut Happy Shape uit Tiel.

Geweldige begeleiding

Ik heb het traject ervaren als heel bijzonder, ik heb namelijk geen enkel moment het gevoel gehad dat ik op dieet was. De producten uit het assortiment van PS. food & lifestyle zijn heerlijk, al hebben mijn man en ik natuurlijk wel onze voorkeuren. Want je leest het goed, mijn man is met me mee gegaan in de strijd tegen de kilo’s.

De begeleiding was meer dan geweldig, ik keek zelfs uit naar de wekelijkse weeg momentjes bij mijn coach. We hebben het af en toe moeilijk gehad, maar dan belden we Natalie even op. Na het telefoontje zaten we weer op het goede pad.

Een mooi resultaat

Inmiddels zit ik in fase 3 van het PS. food & lifestyle programma en leer ik hoe ik mijn behaalde gewicht kan behouden. Ik ben namelijk 16,5 kg afgevallen, dus er drukt een stuk minder gewicht op mijn heupen, dat vind ik ontzettend fijn!

Ook onze dochter is na een zwaar traject van ziek zijn, gestart met de strijd tegen te veel gewicht. We steunen haar daar natuurlijk zoveel in als we kunnen. We weten zeker dat het haar ook gaat lukken. Al met al zijn we een happy family!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer