Winkelwagen
Terug

53 jaar

"Ik kijk nu erg uit naar de vakantie met mijn gezin*"

Ze zeggen dat je “een knop moet omzetten in je hoofd”. Dat “het voor iedereen anders is”. Wel, dat is ook zo…

Ik had mezelf al herhaaldelijk op “dieet” gezet, maar telkens bleek de inspanning van korte duur. Tot die kille dag, eind oktober 2017. Toen maakten we namelijk onze reisplannen voor een vakantie in 2018 op. Dochter Sarah mocht voor haar 16de verjaardag een bijzondere reis uitstippelen. En bijzonder zou het zijn!

Ze stelde een reis samen en dat reisplan leest als een ware avonturentocht in Thailand: twee dagen in de jungle trekken, een dag op de fiets langs bamboeplantages, slapen in een boomhut… Die avond zette ik die "knop" in mijn hoofd om. Want met mijn gewicht zou ik het bij deze avontuurlijke reis erg lastig krijgen. Mijn doembeeld: alleen achter blijven in de jungle, zwetend, kapot.

Ik had al lang geleden de naam van een goede PowerSlim coach bij mij in de buurt horen vallen (bij de kapper hoor je alles, toch?!). Ik belde die avond meteen en mocht diezelfde week al bij haar langsgaan. Mijn man was aanvankelijk sceptisch, “Je gaat om eens te luisteren?” hoorde ik hem zeggen… Na de afspraak kwam ik thuis met een grote dosis moed dankzij het gesprek met mijn coach, én mijn starterspakket van PowerSlim.

Vandaag zijn we 4 maanden verder en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me gezonder en fitter dan ooit! Ik had dit nooit kunnen bereiken zonder mijn fantastische coach. Natuurlijk ben ik ook mijn man Johan en onze dochter Sarah erg dankbaar voor alle steun! Zij moedigden mij aan op momenten dat het even moeilijk was. Door weer en wind, sneeuw en regen, vergezelde mijn man mij om drie keer per week te wandelen. En dus is mijn overwinning vandaag ook een beetje hún overwinning. Duizend keer dank daarvoor!

De combinatie met mijn drukke baan lukte prima. En voor tips, wanneer ik uit eten ging of om de kerstdagen zonder schade te ‘overleven’, kon ik altijd bij mijn coach terecht. Ondertussen heb ik mijn gestelde doelen bereikt. Ik ben zelfs aan wekelijkse spinninglessen begonnen.

Ik kijk nu (natuurlijk) erg uit naar de reis naar Thailand met het gezin. Maar ook naar de volgende fases van het PowerSlim programma én gewichtsbehoud onder begeleiding. Ik weet dat ik in goede handen ben bij mijn coach!

Thanks for bring back my energy!!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer