27 jaar uit Tilburg

Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*

 ‘De knop om’, dat was voor mij altijd een vage kreet! Zodra de knop om gaat, dán ga je afvallen en gaat alles helemaal lukken. Tot op heden is het mij onbekend hoe dat zou moeten voelen, maar volgens mij kom ik wel heel dichtbij door de hulp van mijn coach Eva en PS. food & lifestyle.

In juni 2021 was ik druk bezig met het uitzoeken van een outfit voor de bruiloft van mijn broer in augustus. Er kwamen ten slotte foto’s aan en ik wilde er dit keer mooi (voor mijn gevoel) op staan. Mijn partner had gehoord van PowerSlim, nu het PS. food & lifestyle programma, maar zelf was ik sceptisch. Hij maakte uiteindelijk een afspraak voor ons, voornamelijk voor zichzelf, maar uiteindelijk liep ik weg met het starterspakket. ‘Zet hem op!’ werd me verteld door Eva.

Een heel duidelijk traject

En dat is de kreet die me afgelopen maanden veel heeft gedaan! Met de wekelijkse bijpraat/coach/weeg-momenten kom ik steeds verder in de buurt van mijn doel. Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid. Daarnaast is het heel duidelijk wat je wel kan eten en juist even (deels) moet laten liggen. Dat maakt dat ik juist nauwelijks meer over mijn eten hoef na te denken.

Ondertussen heb ik bijna mijn doel bereikt, waar ik ontzettend trots op ben! Het ging echt niet élke week helemaal perfect, maar waar het minder ging heb ik mezelf daarna wel kunnen herpakken. De laatste loodjes komen in zicht en ik kijk ontzettend uit om naar een nieuwe leefstijl toe te leven. Met de hulp van Eva, gaat dat ongetwijfeld lukken!

Eva
Coach van Irene

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer