Winkelwagen
Terug

56 jaar uit Horst

"Ik kom nog steeds iedere 4 weken bij mijn coach*"

Toen ik mezelf terug zag op de vakantiefoto's van de zomer van 2019 was ik er helemaal klaar mee. Ik vond het belangrijk dat ik gezonder ging eten. Op mijn werk stimuleer ik mensen om voor hun gezondheid af te vallen, terwijl ik zelf ook nog wel wat verbeterslagen kon maken wat betreft een gezonde levensstijl.

Joy kende ik al langer, omdat ik bij haar in de salon kom voor kunstnagels. Als ik even moest wachten bladerde ik door het fotoboek van mensen die het PowerSlim programma gevolgd hadden. Mijn besluit stond vast: ook ik ging me aanmelden!

In augustus 2019 ben ik gestart met PowerSlim en het is me 100% meegevallen. Mijn PowerSlim coach Joy heeft me geleerd om de juiste keuzes te maken, ook in de supermarkt. Daarnaast vind ik het fijn dat je 6 eetmomenten op een dag hebt. De producten van PowerSlim vond ik ook gewoon erg lekker, vooral de repen als handig tussendoortje waren favoriet. 

In december 2019 had ik mijn doel bereikt, inmiddels zelfs nog iets meer. Nu is het mijn doel om stabiel te blijven. Ik kom nog steeds iedere 4 weken bij Joy, om te meten hoe het gaat. Dat is voor mij de stok achter de deur. Ik heb dan ook alle vertrouwen dat het goed blijft gaan en ik in balans blijf!

Joy
Coach van Carina

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer