Winkelwagen
Terug

61 jaar uit Oudewater

"Ik kon altijd terugvallen op mijn coach, dat is zo fijn!*"

Ik ben Annemarie Gaasbeek 56 jaar en kom uit Oudewater. Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 30 en 31 jaar en vijf kleinkinderen.

De maat was vol! Niet lekker in je lijf zitten is zo onprettig. Ik werd er steeds onzekerder van. De overgang, waar ik al jaren in zit, speelde ook mee. Dat alles gaf de doorslag om mijn PowerSlim coach aan te schrijven. Ik had mooie verhalen en resultaten gezien van anderen, welke mij nog meer aan het denken zetten. En hoe fijn dat er ook een PowerSlim coach bij mij in Oudewater zit. Op vakantie in Portugal in juni heb ik de knoop doorgehakt. Ik stuurde PowerSlim coach Annemarie van Beauty Smart een mailtje en maakte meteen een afspraak.

Al snel wist ik mijn doel te bereiken. En dat met overheerlijke maaltijden en recepten!

Koken was eigenlijk nooit mijn ding, ik deed het omdat het moest. Maar door de ruime keuze aan PowerSlim producten, de lekkere recepten en zeker ook de hoeveelheden ben ik het koken juist leuk gaan vinden. En dat terwijl ik nog steeds apart kook voor mezelf en mijn man. In principe is dat niet nodig, maar ik voel mij daar zeker bij.
Mijn favoriet is zeker de PowerSlim muesli en de heerlijke repen. Welke ik voorlopig nog blijf gebruiken.

Daarnaast krijg ik ontzettend veel complimentjes uit mijn omgeving. Ik steek het dan ook niet onder stoelen of banken, want het resultaat is daar. Ik draag graag weer leuke broeken, dat deed ik voorheen niet meer.

Op alle tijden kunnen terugvallen op je coach is zo fijn. Je bent nooit te veel, terwijl ik heel veel vragen had. Ik zou een ieder aanraden om het PowerSlim programma te volgen bij Beauty Smart. Een groot succes! Dank je wel Annemarie voor je support!

Annemarie Weijens
Coach van Annemarie Gaasbeek

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer