Annemarie Gaasbeek 59 jaar uit Oudewater

Ik kon altijd terugvallen op mijn coach, dat is zo fijn!*

Ik ben Annemarie Gaasbeek 56 jaar en kom uit Oudewater. Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 30 en 31 jaar en vijf kleinkinderen.

De maat was vol! Niet lekker in je lijf zitten is zo onprettig. Ik werd er steeds onzekerder van. De overgang, waar ik al jaren in zit, speelde ook mee. Dat alles gaf de doorslag om mijn PowerSlim coach aan te schrijven. Ik had mooie verhalen en resultaten gezien van anderen, welke mij nog meer aan het denken zetten. En hoe fijn dat er ook een PowerSlim coach bij mij in Oudewater zit. Op vakantie in Portugal in juni heb ik de knoop doorgehakt. Ik stuurde PowerSlim coach Annemarie van Beauty Smart een mailtje en maakte meteen een afspraak.

Al snel wist ik mijn doel te bereiken. En dat met overheerlijke maaltijden en recepten!

Koken was eigenlijk nooit mijn ding, ik deed het omdat het moest. Maar door de ruime keuze aan PowerSlim producten, de lekkere recepten en zeker ook de hoeveelheden ben ik het koken juist leuk gaan vinden. En dat terwijl ik nog steeds apart kook voor mezelf en mijn man. In principe is dat niet nodig, maar ik voel mij daar zeker bij.
Mijn favoriet is zeker de PowerSlim muesli en de heerlijke repen. Welke ik voorlopig nog blijf gebruiken.

Daarnaast krijg ik ontzettend veel complimentjes uit mijn omgeving. Ik steek het dan ook niet onder stoelen of banken, want het resultaat is daar. Ik draag graag weer leuke broeken, dat deed ik voorheen niet meer.

Op alle tijden kunnen terugvallen op je coach is zo fijn. Je bent nooit te veel, terwijl ik heel veel vragen had. Ik zou een ieder aanraden om het PowerSlim programma te volgen bij Beauty Smart. Een groot succes! Dank je wel Annemarie voor je support!

Annemarie Weijens
Coach van Annemarie Gaasbeek

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer