Winkelwagen
Terug

60 jaar uit Noordwijkerhout

"Ik kon dit niet alleen, en daarom zocht ik hulp*"

Al jaren heb ik problemen met mijn gewicht. Paar kilo eraf, paar kilo erbij. Totdat ik steeds meer lichamelijke klachten kreeg. Toen besloot ik dat het echt tijd was voor een serieuze en blijvende verandering. Ik kon dit niet alleen, en daarom zocht ik hulp.

Ik was vastbesloten

Ik kwam bij Margreet, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Het was een besluit waar ik totaal geen spijt van heb. Met haar hulp begon ik in februari 2023 aan mijn reis met PS. food & lifestyle, vastbesloten om eindelijk het overtollige gewicht te verliezen. In februari 2024 heb ik mijn leefgewicht behaald. In een jaar tijd, ben ik 50 kilo afgevallen!

Het verbaast mij echt dat ik met lekker en voldoende eten, zo veel ben afgevallen. De recepten waren eenvoudig te bereiden, wat perfect is voor iemand zoals ik die geen keukenprinses is. Het mooie is dat je er gemakkelijk mee kunt variëren en het werd makkelijker om ook zelf creatief te zijn met gezonde maaltijden.

Geen hongergevoel

De overstap naar kleinere porties dan ik gewend was, was in het begin een uitdaging. Maar dankzij de verschillende tussendoortjes, heb je helemaal geen hongergevoel tussen de maaltijden door. Ik voel me nu zoveel energieker en bewegen gaat me veel makkelijker af.

Geen geheim

Ik maak er geen geheim van dat ik bezig ben met PS. food & lifestyle. Dit helpt ook om nee te zeggen tegen verleidingen, hierdoor weet men ook waarom ik nee zeg. Het is ongelooflijk hoe natuurlijk deze nieuwe manier van eten en leven me nu af gaat. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit geen problemen zal geven in de toekomst.

Margreet
Coach van Willeke

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer