Winkelwagen
Terug

38 jaar uit Swalmen

"Ik kon eindeloos variëren met lekkere maaltijden!*"

In april 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me vaak moe en lusteloos en had al vele pogingen gedaan om me beter te voelen. Het lukt me meestal aardig om mijn doel te bereiken, maar om het ook vast te houden bleef lastig.

In mijn omgeving had ik goede verhalen gehoord over PowerSlim. Ik had al eens bij een vriendin, die ook het PowerSlim programma volgt, door het kookboek gebladerd. Ik besloot om een afspraak te maken met PowerSlim coach Dorry Smets, praktijk voor Voeding & gezondheid in Swalmen.

Meteen was ik enthousiast over het programma, al vond ik het wel prijzig. Omdat in de prijs ook de wekelijkse begeleiding zit en ik deze juist als meerwaarde zie én ik het heel graag wilde, besloot ik toch om te starten.

Het startpakket heeft me erg op weg geholpen om kennis te maken met de producten die PowerSlim te bieden heeft. Zoveel keuze in het assortiment, met als aanvulling groente en vlees of vis, zorgen ervoor dat je eindeloos kunt variëren. De heerlijke recepten uit het kookboek, de tussendoortjes en vooral de wekelijks terugkerende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik het heb volgehouden. Ik heb zes eetmomenten op een dag en eet lekker en gevarieerd. Ik voel me nu zoveel beter. Ik ben blij met mijn nieuwe levensstijl!

Nu ik mijn doel behaald heb ben ik een stuk zelfverzekerder en is het nog leuker om te shoppen.

Ik ben super trots dat ik mijn doel heb behaald en voelde me nu zelfverzekerd genoeg dat ik eindelijk deze zomer een bikini gedragen heb!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer