Monique Geraets 49 jaar uit Neer

Ik leer op een andere manier te koken en eten*

Ik volgde Maaike al een tijdje op Facebook. Zij is een PowerSlim coach bij mij in de buurt en ik zag wat succesverhalen voorbij komen van mensen die ik kende. Ik werd steeds nieuwsgieriger of dit ook iets voor mij kon zijn.

De corona lockdown zorgde ervoor dat ik qua gewicht mijn toppunt bereikte. Ik was er helemaal klaar mee en het irriteerde me. In mei besloot ik om de stap te zetten naar een gezonde levensstijl en maakte ik een afspraak met PowerSlim coach Maaike. Ik startte meteen met PowerSlim!

De weekmenu’s vond ik erg fijn en volgde ik trouw. Het was heel goed vol te houden. Zo heb ik in een kleine vier maanden mijn doel weten te bereiken.

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik weet nu hoe ik een etiket moet lezen en hoe ik anders kan koken. Ik zit nu in de stabilisatiefase en (ondanks wat kleine zondigmomenten) gaat dat heel goed. Nu is het belangrijk om samen met Maaike op zoek te gaan naar een eetpatroon wat ik kan blijven handhaven zodat ik in balans blijf.

Ik gebruik nu nog steeds veel het kookboek van PowerSlim. Hier staan ontzettend lekkere recepten in en ik heb hier al veel inspiratie uitgehaald. Het komende jaar krijg ik nog steeds een jaar lang nabegeleiding van mijn coach. Het is nu belangrijk dat ik samen met Maaike leer hoe ik mijn koolhydraatarme eetpatroon kan blijven doorzetten. Ik zal de koolhydraten gaan vervangen door groenten of andere verhoudingen handteren. Ik heb er vertrouwen in dat me dit gaat lukken!

Maaike
Coach van Monique

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer