Winkelwagen
Terug

53 jaar uit Drachten

"Ik neem weer meer koolhydraten maar blijf in balans*"

Ik was zelf al bezig met koolhydraatarm eten, maar dat gaf weinig resultaat. Toen hoorde ik via een collega over PowerSlim. Zij volgde het PowerSlim programma bij Anke en ik besloot om mij ook bij haar aan te melden. 

Gelijk bij de eerste afspraak voelde ik mij op mijn gemak bij mijn PowerSlim coach Anke. Ik heb mijn verhaal gedaan en daar is Anke verder mee gegaan. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en mij goede tips gegeven. Anke is heel belangstellend, legt mij niks op en geeft goede adviezen. Wel zodanig dat ik mij daar ook zeker aan houd. Ik kwam in het begin wekelijks bij Anke. Later werd dat om de twee weken.

Ik heb mij dankzij Anke deze leefstijl helemaal eigen gemaakt en dit bevalt mij prima. Anke is erg motiverend en trots op mij. Ik ben ook zeker trots op haar. Want mede dankzij haar steun en motivatie heb ik mijn einddoel behaald en wat er nu nog meer afgaat, is mooi meegenomen. Ik neem af en toe ook weer meer koolhydraten, maar weet nu hoe ik de balans kan behouden. 

Anke, dank je voor je steun en motivatie! En ik blijf voorlopig nog bij je komen voor je motivatie en niet te vergeten de gezelligheid!

PowerSlim coach Anke:

Tjarda is een hele sportieve vrouw en een echte doorzetter. Haar motivatie kwam echt uit haar zelf, ik hoefde haar enkel bij te sturen. Ik vond het mooi om te zien dat ze zo gemotiveerd was om haar doel te behalen. Na iedere wekelijkse afspraak reageerde ze positief, ook als het een keer iets langzamer ging dan ze had gehoopt. Ze focust zich op het goede, dat is een hele goede instelling. Tjarda, je hebt het super gedaan en ik ben ontzettend trots op jou!

Anke
Coach van Tjarda

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer