Winkelwagen
Terug

31 jaar

"Ik paste mijn trouwjurk niet meer* "

Ik ben Loraine en 28 jaar. Twee jaar lang heb ik gezocht naar de oorzaak waarom het mij niet lukte af te vallen. Totdat bleek dat mijn schildklier te traag werkt.

Op tijd in mijn trouwjurk

Na veel diëten geprobeerd te hebben was ik de moed kwijt geraakt, tot ik mijn PS. food & lifestyle coach tegen kwam. Op hoop van zegen besloot ik bij haar het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen, omdat ik hoopte dat er eindelijk toch iets wél ging lukken. Ze stond me niet alleen bij met advies rondom sporten en een gezond eetpatroon, maar zorgde er ook voor dat ik de moed niet kwijtraakte. En wist me tijdens ups & downs altijd weer te motiveren. De combinatie van PS. food & lifestyle en E-fit zorgde ervoor dat ik toch mijn doel wist te bereiken!

Toen tijdens de coronapandemie mijn coach dicht moest, viel ik weer een beetje terug in mijn oude gewoontes. Ik zou gaan trouwen, maar paste niet meer in mijn trouwjurk die ik twee jaar geleden op maat had laten maken! Waardoor ik opnieuw contact opnam met mijn coach, en weer startte met het PS. food & lifestyle programma. Uiteindelijk ben ik 26 juni ’21 gelukkig getrouwd. Lekker in mijn vel en zelfverzekerd in mijn jurk.

Je kunt gewoon blijven eten

Het fijne aan PS. food & lifestyle vind ik dat je gewoon alles kunt blijven eten. Je kan hiermee perfect uit eten gaan, afspreken met vriendinnen of op vakantie. Mijn favoriete snacks tijdens het  programma waren de crispy karamel reep en melkchocolade chunk.

Ik neem nog steeds wel eens de tussendoortjes van PS. food & lifestyle om in balans te blijven.

Graag zou ik PS. food & lifestyle en mijn coach willen bedanken die ervoor zorgden dat ik een zorgeloze trouwdag had en ik eindelijk goed in mijn vel zit! Én dat ook zo ga houden.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer