Winkelwagen
Terug

38 jaar uit Leidschendam

"Ik paste weer in een strak kort jurkje*"

Ik ben Connie, verpleegkundige en moeder. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik stevig geweest. De ene keer wat zwaarder dan de andere keer. Ik kan mij als de dag van gisteren herinneren dat ik als puber maat 32 van een spijkerbroek nodig had. Gelukkig hield ik erg van sporten en ben ik daarmee veel kilo’s kwijtgeraakt. Helaas was dat sporten altijd in teamverband en moest ik stoppen toen ik de opleiding verpleegkundige ging volgen. Door het onregelmatige werk, het niet sporten én te veel snoepen, kwam ik al snel weer aan.

Tijdens mijn zwangerschap ben ik in totaal maar 8 kilo aangekomen. Vooral de maanden ná de bevalling ben ik veel aangekomen. Net als vele andere mensen, ben ik een emotie-eter. Helaas kwam ik door een traumatische bevalling, verbouwing, verhuizing en het niet op gang komen van de borstvoeding in een postnatale depressie terecht. Tijdens deze periode heb ik veel gesnoept met als gevolg dat de kilo’s eraan vlogen.

Opeens was de maat vol…

Toen zelfs mijn laatste spijkerbroek te strak ging zitten was ik er klaar mee! Diezelfde dag heb ik contact opgenomen met Esther van Niwik diëtisten in Leidschendam en kon ik gelukkig in die week meteen bij haar terecht.  Na het intakegesprek nam ik het grote starterspakket mee naar huis en heb ik mij verder verdiept in het PowerSlim afslankprogramma. Het viel mij gelijk op dat het PowerSlim afslankprogramma makkelijk te volgen is. De recepten in het boek zijn origineel, lekker en makkelijk te combineren met het gezinsleven. Dus geen extra maaltijden of moeilijk gedoe.

Op mijn telefoon hield ik elke dag mijn gewicht bij. Hierdoor zag ik dagelijks dat ik goed bezig was. Zo was het PowerSlim afslankprogramma nog beter vol te houden. Ik zit momenteel in de gewichtsbehoud fase. In deze fase komen er langzaam steeds meer koolhydraten bij. Heerlijk die eerste boterham en dat aardappeltje heb ik ook wel gemist.

Iedereen die te zwaar is weet waar het aan ligt. Te veel eten en te weinig verbranden. Door PowerSlim word je bewust van gezonde voeding. Iedereen kan afvallen, vooral met PowerSlim. Maar op je streefgewicht blijven is pas echt een uitdaging. Gelukkig krijg ik nog een jaar lang ondersteuning van Esther. Mij is het inmiddels gelukt om af te vallen. Ik ben nog steeds dezelfde Connie, maar ik beleef nu meer plezier in het leven. Laatst voelde ik mij voor het eerst écht mooi op een feestje. Ik paste weer in een strak kort jurkje!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer