Winkelwagen
Terug

66 jaar

"Ik raad iedereen aan die overgewicht heeft, om dit ook te doen!*"

Ik ben Johnny, 60 jaar en mijn gewicht was voorheen 119 kg. Door dit gewicht had ik moeite om mijn kousen aan te doen en om te werken. Daarom besloot ik om er iets aan te doen. Mijn vrouw raadde mij aan om naar onze fysiotherapeute te gaan, zij is ook PowerSlim coach en zou mij kunnen helpen.

Bij haar aangekomen heb ik mijn probleem uitgelegd, waarop ze mij aanraadde om PowerSlim eens te proberen. Ik heb haar raad opgevolgd en ben met PowerSlim begonnen.

We zijn nu bijna vier maanden verder en ik ben al flink wat afgevallen. Ik ben al best tevreden maar mijn streefgewicht is 85 kilo, dus ik heb nog wel even te gaan. Graag wil ik mijn coach en PowerSlim bedanken voor de mooie resultaten die ik door jullie al heb geboekt. Ik raad iedereen aan die overgewicht heeft, om dit ook te doen. PowerSlim is echt een aanrader!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer