Winkelwagen
Terug

40 jaar uit Overloon

"Ik realiseerde me dat ik niet langer het slachtoffer hoefde te zijn* "

Als ik terugkijk naar mijn leven voordat ik begon met het PS. food & lifestyle programma, herinner ik me vooral de uitdagingen van mijn overgewicht.

Gezondheidsbesef na herstel

Het begon allemaal tijdens de COVID-pandemie, toen ik zelf long COVID kreeg. Dit was me erg zwaar gevallen en hier heb ik veel last van gehad. Gelukkig ben ik hersteld, maar het was een duidelijk teken dat ik iets moest doen aan mijn gewicht en mijn levensstijl.

Het resultaat is het absoluut waard

Nu, na twee jaar, ben ik trots om te kunnen zeggen dat ik nog steeds 16,4 kilo kwijt ben! Het heeft veel tijd en toewijding gekost, maar het resultaat is het absoluut waard!

Het is zeker zwaar geweest, als echte zoetekauw kon ik het soms moeilijk volhouden. Vooral wanneer ik verleidelijke lekkernijen zag die ik beter kon vermijden. Maar ik wist als ik toe zou geven aan die verleiding, ik mijn mooie resultaten zou verliezen en terug zou vallen. En dat wilde ik koste wat het kost vermijden. Dus weerstond ik de zoetigheid en koos ik voor een verantwoord tussendoortje, wat verbazend goed ging met de 6 eetmomenten van PS. food & lifestyle.

Mijn grootste eyeopener

Mijn grootste eyeopener tijdens het programma was het besef dat ik wel degelijk controle heb over mijn eigen gezondheid en gewicht. Ik realiseerde me dat ik niet langer slachtoffer hoefde te zijn van mijn zoete verlangens. Ik heb geleerd om bewust te kiezen en te begrijpen dat zondigen af en toe mag, zolang ik maar niet terugval in oude gewoontes.

Mijn grote succes met de PS. food & lifestyle programma heeft niet alleen mijn fysieke gezondheid verbeterd, maar ook mijn mentale welzijn is gegroeid. Ik voel en ben sterker, zelfverzekerder en ik heb meer energie dan ooit tevoren. Ik durf met trots te zeggen dat ik een gezondere en gelukkigere versie van mezelf ben geworden.

Meer dan een “dieet”

Ik ben ontzettend dankbaar voor het programma en al helemaal voor de begeleiding van mijn coach, Marly. Haar aanmoediging maakte een wereld van verschil in mijn succesverhaal.

Ik kan iedereen die worstelt met overgewicht, en/of een ongezonde relatie met voeding heeft, het aanraden om de PS. food & lifestyle methode te proberen. Het is geen dieet maar een levens veranderend programma! Dat je helpt je persoonlijke doelen te bereiken, je leefgewicht te behalen en een gezonde levensstijl te behouden.

Dat is te zien aan mijn resultaat, mijn doorzettingsvermogen en de hulp van mijn coach Marly.

Marly
Coach van Nancy

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer