Winkelwagen
Terug

52 jaar uit Vlaardingen

"Ik schrok van de foto’s die ik zag*"

Langzaamaan ging ik steeds minder lekker in mijn vel zitten. Ongemerkt werd ik steeds een beetje zwaarder. Als mensen hiernaar vroegen zei ik: ‘Ik voel me goed zo’.

Totdat ik de foto's van afgelopen zomervakantie terug zag en dacht: ‘Ben ik dat?’. Ik schrok echt. Ik had me nooit beseft dat ik zoveel was veranderd.

In onze winkel kwam ik in gesprek met Carole, zij is klant bij ons. Carole is PowerSlim coach en vertelde me meer over het PowerSlim programma.

Ze had zoveel te vertellen dat mij aansprak en heeft bovendien ook zelf het programma gevolgd. Die combinatie gaf mij veel vertrouwen.

Door middel van een proefpakket van PowerSlim kon ik proberen of ik het wat vond. Op één type koekje na - vond ik wat droog – bleek ik de rest erg lekker te vinden! Ik ben vervolgens vrij snel van start gegaan. De knop was om!

Er zijn genoeg lekkere producten die zorgen voor een goede afwisseling, waardoor geen enkele dag hetzelfde was. Dat maakte PowerSlim voor mij een redelijk gemakkelijk vol te houden concept.

Nu ben ik inmiddels alweer een paar maanden in balans. Ik weet wat ik wél, en zeker níet meer moet eten om zo te blijven. Dankzij de vele gesprekken met Carole tijdens de consulten en de weegmomenten kreeg ik meer zelfvertrouwen!

Carole
Coach van Mariëlle

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer