Mariska Gaasbeek 29 jaar uit Kampen

Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!*

In juni 2017 ben ik gestart met PowerSlim. Per ongeluk kwam ik een weegschaal tegen en daar was ik zo van geschrokken. De tranen sprongen in mijn ogen. Ik wist wel waar het door kwam, lekker eten, een wijntje en ik hield wel van een feestje.

Dit was het moment. Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. Daarom zocht ik de hulp van een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Mariska Mookus.

Na mijn eerste gesprek met haar was ik sceptisch, ik was bang dat ook dit me niet ging helpen. Toch besloot ik ervoor te gaan!

Mijn eerste week was meteen een moeilijke week. Veel feestjes en vaderdag. Onze afspraak na die eerste week vond ik dan ook erg spannend, maar er was een mooi resultaat. Ik was super trots. Toen dacht ik: ‘Ik ga dit redden!’.

Mijn wekelijkse afspraak met Mariska was altijd gezellig. Iedere week hielp ze me verder en motiveerde ze me om door te zetten. Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!

Een aantal PowerSlim producten waren echt mijn favoriet, zoals de crackers, muesli, wafels en de heerlijke melk chocolade chunk.

Iedere week ben ik samen met mijn moeder naar aqua-aerobics gegaan en af toen ging ik een rondje lopen voor wat extra beweging.

Soms nam ik stiekem een wijntje, dit was voor mij echt een geniet momentje. Dit hielp mij door de periode heen. Gelukkig had ik veel lieve mensen om mij heen die mij steunden.

Ik voel me super goed en wat ben ik trots op me zelf!

Mariska
Coach van Mariska

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer