Brenda van Zanten 49 jaar uit Gorinchem

Ik trainde 3x per week en heb de Amsterdam City Swim gezwommen!*

SuperSlimmer Brenda

Jaren heb ik al van alles geprobeerd om lekkerder in mijn vel te zitten. Van shakes tot zelf koolhydraatarm eten, niets hielp blijvend. Ik voelde me niet fit, had geen conditie en zat niet lekker in m’n vel.

Op Facebook zag ik vele ervaringen voorbijkomen van anderen met PowerSlim. Het bleef mijn aandacht trekken en de ervaringen waren zo positief, dit kon toch bijna niet waar zijn?! Ik bleef wat sceptisch tot ik een bekende tegenkwam die haar doel had bereikt met behulp van PowerSlim en een coach.

In september 2018 was ik er klaar voor. Ik had hulp nodig en ik besefte dat ik het niet alleen kon. Ik maakte een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt, La Peau Satin in Gorinchem. Ik vertelde wat mijn doel was en mijn coach stimuleerde mij; dit zou zeker gaan lukken!

De eerste weken waren moeilijk, het ging wat traag voor mijn gevoel. Mijn man en coach bleven mij aanmoedigen. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! Na de moeizame start ging het bijna vanzelf. Ik at drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Ik begon me steeds beter te voelen!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt. En het meest belangrijk is dat ik me zoveel beter voel!

Ik stelde een mooi doel voor mezelf, de Amsterdam City Swim in september zwemmen. Ik trainde 3 keer in de week én het is me nu gelukt! 

Coach Astrid:

Met enorm veel plezier heb ik Brenda begeleid. Het ging niet altijd vanzelf maar ze heeft haar doel weten te bereiken! Tijdens de wat lastigere weken stond ze echt open voor mijn adviezen en bleek ze sterk genoeg om daarmee aan de slag te gaan. Met een schitterend resultaat als gevolg. Ik hoop dat veel mensen haar zullen sponsoren bij de ALS City Swim – dat zou haar grootste beloning zijn.

Astrid
Coach van Brenda


Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Bekijk de verhalen van andere SuperSlimmers!
SuperSlimmer Arthur
Arthur Simons, 61 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
SuperSlimmer Lotte
Lotte, 33 jaar uit Heythuysen "Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. Ik zorg er nu voor dat ik mijn eten heb voorbereid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer