Inge Slot 32 jaar uit Grou

Ik verbaas mij over de hoeveelheid energie die ik nu heb!*

Van jongs af aan ben ik altijd actief geweest op het gebied van sport en bewegen. Ik beleef er veel plezier aan en vind het ook een heerlijke uitlaatklep. Ik heb altijd gedacht dat hardlopen niet voor mij was weggelegd, maar vlak voor de zomer van 2014 had ik mijzelf voorgenomen het hardlopen eens te proberen. Ik zette het ‘Start to run’ programma van de Belgische Evy Gruyaert op mijn Iphone en begon vol goede moed. Ik dacht bij mezelf; ‘Als ik ooit 5 km kan hardlopen, ben ik echt trots op mijzelf’. Het hardlopen pakte goed uit en al snel liep ik met gemak 5 km. In maart 2015 deed ik mee aan een 10 km run en vanaf dat moment had ik een nieuw doel; de halve marathon van Sneek op 20 juni 2015.

Vanaf maart liep ik drie keer in de week en deed ik één keer per week krachttraining, tot ik vijf weken voor de marathon behoorlijk last kreeg van een knieblessure. Met een ingetapete knie en goede begeleiding van de fysiotherapeut kon ik de halve marathon gelukkig toch uitlopen en was mijn doel bereikt. Maar of dat verstandig was…

Mijn knieblessure hield aan en het hardlopen werd helaas steeds minder. Toen ik na de zomer van vorig jaar met een opleiding begon naast mijn werk, kwam van sporten eigenlijk niets meer. Weinig bewegen en lekker eten bleek niet de goede combinatie. Er kwamen wat kilo’s bij en ik was ontevreden over mijn lijf. Bovendien heb ik al jaren maag- en darmklachten en heb ik ervaren dat mijn voedingspatroon daar veel invloed op heeft. Ik had steeds vaker last van mijn buik en in februari besloot ik dat mijn grens bereikt was.

Aangezien ik de discipline op dat moment zelf niet kon opbrengen, had ik behoefte aan begeleiding bij het afvallen en voornamelijk opbouwen naar een gezond en voedzaam eetpatroon. Mijn belangrijkste doel was dat ik mij weer happy voelde met mijn lijf. De naam ‘PowerSlim’ had ik eens op een verjaardag gehoord en had al vaker gedacht; ‘daar wil ik meer over weten!’ Via de website van PowerSlim kwam ik bij diëtist Anke Atsma in Leeuwarden terecht en al snel was de afspraak gemaakt.

Wat mij het meeste aansprak in het concept van PowerSlim was de verscheidenheid aan eiwitrijke producten. Niet alleen maar shakes en repen, maar ook soepen, brood, muesli, zoete en hartige snacks, dranken en desserts. Door 10 dagen het PowerSlim startpakker te proberen wist ik mijn voorkeuren te benoemen en kon ik bij Anke iedere week lekkere producten kiezen. De hazelnootpasta, muesli en vanillewafel stonden bovenaan mijn lijst.

De wekelijkse begeleiding van Anke was onmisbaar. Anke is zeer betrokken, flexibel, open, rustig, eerlijk, positief, stimulerend en motiverend. Iedere week vertelde Anke mij iets nieuws over alles wat te maken heeft met voeding. Als ik ergens over twijfelde (bijvoorbeeld over wat ik beter wel en niet kon eten) vroeg ik het via Whatsapp even aan Anke en binnen no time had ik een reactie. Ook stuurde Anke mij regelmatig interessante informatie of een lekker recept via de mail. De website van PowerSlim heb ik bijna dagelijks geraadpleegd voor handige weetjes.

Naast dat ik nu super in mijn vel zit voel ik mij ook nog eens superfit. Ik verbaas mij ook over de hoeveelheid energie die ik heb nu ik nauwelijks toegevoegde suikers eet. Inmiddels geniet ik weer van het hardlopen en ben ik mijn ‘normale’ voedingspatroon aan het opbouwen. Dit betekent bijna geen PowerSlim producten meer,maar voeding uit de supermarkt. Ik bezoek Anke niet meer wekelijks, maar ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Dat vind ik een fijne gedachte.

Met alles wat ik de afgelopen maanden van Anke heb geleerd weet ik zeker dat ik nu zelfstandig verder kan met een gezond en voedzaam eetpatroon; eiwitrijk en koolhydraatarm. Het belangrijkste is ‘in balans blijven’ en dat moet ik tenslotte zelf doen!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer