Teuni van de Water 66 jaar uit Leerdam

Ik verheug me op mijn Robijnen bruiloft!*

…en toen werd het 2017, het jaar waarin mijn man en ik ons 40-jarig huwelijk hopen te vieren. Ik betrapte mezelf erop dat ik er eigenlijk niet zoveel zin in had. Waarom niet? Ik zag op tegen het winkelen, want ik vond mezelf te zwaar en vooral te dik rond mijn taille.

Daar kun je natuurlijk over blijven zuchten, maar dat helpt je niet van je overgewicht af. Ik besloot om meer te gaan bewegen en iets aan mijn overgewicht te gaan doen. Ik woon in Leerdam en daar zit La Peau Satin, een PowerSlim center dat goed bekend staat. Ik had al goede verhalen gehoord en gelezen over PowerSlim en vooral de slogan ‘niet minder, maar anders eten’ sprak me aan. Eind februari stapte ik er binnen en ik ben gelijk met het programma begonnen.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Vooral rond mijn taille is dat goed te zien en het voelt heerlijk! Kleding staat weer leuk, ik voel me beter en fitter. Ons Robijnen huwelijksfeest is pas in november, maar ik heb al een prachtige, lange jurk gekocht. Dat motiveert mij om mijn gewicht stabiel te houden.

Hoewel je met PowerSlim zes keer per dag ‘moet’ eten, heb ik het soms wel lastig gehad. Ik had wel eens trek, op verjaardagen of tijdens een weekendje weg was het soms lastig weerstand te bieden aan snacks en gerechten die niet echt ‘PowerSlim-proof’ zijn. Soms zwichtte ik wel voor iets lekkers... Maar het is me wel gelukt!

PowerSlim werkt voor mij vooral door de combinatie van lekkere producten en het wekelijks bezoek aan mijn coaches. Willy en Tamara motiveerden mij om door te gaan. Ze gaven me net dat zetje in de rug wat ik nodig had.

Ik ben blij met mijn gewichtsverlies en met mijn ‘nieuwe ik’. Zonder PowerSlim was me dat niet gelukt. Ik verheug me op mijn Robijnen bruiloft en heb voldoende energie om te genieten van de voorbereiding van het feest!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer