Winkelwagen
Terug

40 jaar uit Bunschoten

"Ik viel steeds weer terug in m’n oude gewoontes*"

Voordat ik aan PowerSlim begon, had ik al het een en ander geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten maar niks werkte goed. Ik viel steeds weer terug in m’n oude gewoontes.

Tijdens de pubertijd werd er geconstateerd dat ik een chronische ziekte had. Vanaf dat moment ging het niet meer goed met mijn gewicht. Door de operaties (waaronder een niertransplantatie) en medicijnen werd het er allemaal niet beter op. Ook sporten ging niet echt meer door verschillende complicaties. Afgelopen jaar heb ik weer complicaties gehad en artsen konden niet ontdekken waar het aan lag en dat was voor mij de druppel om toch weer actie te ondernemen.

De knop om

Ik wilde graag de stap zetten naar een gezonde levensstijl. Toen kwam ik het PowerSlim programma tegen. Hierbij leer je een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan. Alleen zijn veel eiwitten normaal gesproken voor mij geen goed idee, maar na goed overleg met mijn arts en tussentijdse controle mocht ik het toch proberen!

Het eerste gesprek met mijn PowerSlim coach vond ik erg confronterend. Ik werd me er nog meer bewust van dat de knop om moest en ik gezonder wilde gaan leven. Dat heb ik samen met de goede hulp en steun van mijn coach gedaan.

Een nieuw eetpatroon

In het begin vond ik het juist moeilijk om zes keer per dag te eten. Er waren ook wel wat producten die ik minder lekker vond, omdat het vaak een beetje zoetig is en ik meer van hartig houd. Maar er zijn genoeg producten, dus voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen. Wat ik vooral fijn vond, is dat ik beter inzicht kreeg in wat je eigenlijk eet en wat goed voor je is.

Voor mij was het vooral een moeilijke stap, omdat ik toch ziek ben en niet alles mag. Maar juist de persoonlijke begeleiding van een coach is zo fijn, zodat je dingen kunt bespreken over je eigen situatie. Hierdoor kun je samen naar een oplossing zoeken en kon ik dit ook bespreken met mijn arts. Waardoor ik toch de stap kon zetten. Er is veel meer mogelijk dan je vaak denkt.

Ik voel me echt super!

Ik ben nu een aantal maanden verder en heb inmiddels mijn doel bereikt. Ik voel me echt super goed! Ik heb nu zelfs een lesje BodyPump gevolgd, ik had nooit gedacht dat ik hier ooit aan mee zou kunnen doen. Echt geweldig! Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap heb genomen om te starten met PowerSlim bij BodyVibe. Ik ben super dankbaar voor de goede begeleiding en natuurlijk ook voor mijn succes!

Voor iedereen is er wel een oplossing te vinden. Dus geen reden meer om te wachten, want dan ga je juist weer uitstellen. Gewoon een afspraak maken en gaan!

Chantal
Coach van Sarina

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer