Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Oosterbeek

"Ik voel me een totaal ander mens*"

Mijn naam is Ebelien v. d. Vee. In 2005 stopte ik met roken omdat ik graag zwanger wilde worden. Ik was nog geen maand gesopt en de weegschaal gaf al ruim 10 kilo zwaarder aan. Een paar maanden daarna bleek ik in blije verwachting. Gedurende de zwangerschap kwam ik gestaag aan. In totaal meer dan 30 kilo. De jaren daarna ging ik van het ene naar het andere dieet. Soms viel ik best wel wat af maar na een half jaar zaten de kilo’s er weer gewoon aan.

Na mijn tweede zwangerschap had ik de moed verloren en dacht dat ik mijn eigen lijf nooit meer terug zou krijgen. Totdat ik een bekende tegen kwam die vele kilo’s was verloren door het PowerSlim afslankprogramma. Ik vroeg haar natuurlijk naar haar geheim. Zij vertelde mij dat er bij ons in de buurt  ook een PowerSlim voedingscoach zat. Diezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt met voedingscoach Sophie Brouwer.

Ik kreeg het starterspakket en ging vol goede moed naar huis. Het PowerSlim assortiment is zeer uitgebreid en de producten vond ik erg lekker vond. Door me strikt aan het PowerSlim prorgramma te houden was merkte ik de eerste week al resultaat. Het programma is erg goed vol te houden dankzij de lekkere producten. Gedurende het programma heb ik toch wat dipjes gehad maar door de enorme support van Sophie ging ik altijd weer vol goede moed de deur uit. En met resultaat. Nu ruim 1,5 jaar later zit ik nog steeds goed op gewicht. Dit dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de goede begeleiding van Sophie. Zonder haar was dit niet gelukt.

Ik geniet nog steeds van mijn favoriete tussendoortje, de praline reep.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer