Ebelien van de Vee 47 jaar uit Oosterbeek

Ik voel me een totaal ander mens*

Mijn naam is Ebelien v. d. Vee. In 2005 stopte ik met roken omdat ik graag zwanger wilde worden. Ik was nog geen maand gesopt en de weegschaal gaf al ruim 10 kilo zwaarder aan. Een paar maanden daarna bleek ik in blije verwachting. Gedurende de zwangerschap kwam ik gestaag aan. In totaal meer dan 30 kilo. De jaren daarna ging ik van het ene naar het andere dieet. Soms viel ik best wel wat af maar na een half jaar zaten de kilo’s er weer gewoon aan.

Na mijn tweede zwangerschap had ik de moed verloren en dacht dat ik mijn eigen lijf nooit meer terug zou krijgen. Totdat ik een bekende tegen kwam die vele kilo’s was verloren door het PowerSlim afslankprogramma. Ik vroeg haar natuurlijk naar haar geheim. Zij vertelde mij dat er bij ons in de buurt  ook een PowerSlim voedingscoach zat. Diezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt met voedingscoach Sophie Brouwer.

Ik kreeg het starterspakket en ging vol goede moed naar huis. Het PowerSlim assortiment is zeer uitgebreid en de producten vond ik erg lekker vond. Door me strikt aan het PowerSlim prorgramma te houden was merkte ik de eerste week al resultaat. Het programma is erg goed vol te houden dankzij de lekkere producten. Gedurende het programma heb ik toch wat dipjes gehad maar door de enorme support van Sophie ging ik altijd weer vol goede moed de deur uit. En met resultaat. Nu ruim 1,5 jaar later zit ik nog steeds goed op gewicht. Dit dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de goede begeleiding van Sophie. Zonder haar was dit niet gelukt.

Ik geniet nog steeds van mijn favoriete tussendoortje, de praline reep.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer