Winkelwagen
Terug

64 jaar uit Leerdam

"Ik voel me geweldig en fit!*"

Ongeveer een jaar geleden besloot ik dat er iets in mijn leven moest veranderen. Ik had een nare periode achter de rug die sporen had achtergelaten, ook op mijn lichaam. Ik voelde mij niet fit, was constant vermoeid, had last van een te hoge bloeddruk en diabetes type 2 lag op de loer.

Een collegaatje van mij vertelde mij over het PowerSlim afslankprogramma. Ik besloot ook een afspraak te maken. Het verhaal van PowerSlim coach Willy van La Peau Satin in Leerdam sprak mij aan en ik wilde starten met het PowerSlim programma.

Het programma was voor mij heel goed vol te houden. Je eet zesmaal per dag en de producten vond ik lekker smaken. Ook de recepten zijn gemakkelijk en snel klaar. Wekelijks ging ik op bezoek bij coach Willy om mijn vorderingen te bespreken. Ze maakten ook vaak foto’s, om later naar terug te kijken.

Tijdens mijn vakantie heb ik mij goed aan het PowerSlim programma gehouden. Dit was helemaal niet moeilijk. Momenteel ben ik het programma aan het afbouwen en voel ik mij geweldig fit.

Dankjewel Willy en PowerSlim

Zelf ook een succesverhaal worden?

Start nu met PowerSlim & wordt zelf ook een succesverhaal

Lees meer ervaringen

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer