Winkelwagen
Terug

56 jaar uit Ridderkerk

"Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

PowerSlimmer in the picture

Samen met haar coach Monique – en allerlei setjes kleding in de handen – staat PowerSlimmer Esther bij ons aan de voordeur. Esther is onze volgende PowerSlimmer in de picture en haar resultaat willen we graag vastleggen!

“Na een moeilijk jaar te hebben afgesloten dacht ik het nieuwe jaar fris te beginnen. Veel sporten en gezond eten. Maar ik bleek al snel in mijn oude patroon terug te vallen.

Ook kreeg ik van het ene op andere moment te maken met overgangsklachten, daarnaast kwam mijn werk als kapster bijna geheel stil te liggen door Covid19. Ik ging steeds ongezonder eten en zat steeds minder lekker in mijn vel.

De knop ging om

Tot op het moment dat ik een vriendin tegenkwam die er in mijn ogen top uit zag. Ze vertelde me dat het PowerSlim programma had gevolgd. Dat was voor mij het moment dat de knop omging, dit wilde ik ook. Ik ben op zoek gegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt en zo kwam ik bij Monique terecht. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Monique en zij bleek voor mij een goede motivator te zijn. 8 juli ben ik begonnen en daarna is het bijzonder snel gegaan. 

Elke week keek ik uit naar de afspraak met mijn coach en welke PowerSlim producten ik zou nemen. Het geeft je een euforisch gevoel als je bij elke afspraak hoort dat je de goede richting opgaat. Natuurlijk is het in het begin niet altijd makkelijk. Je lichaam is gewend geraakt aan een bepaald voedingspatroon, maar als je daar eenmaal doorheen bent dan gaat het ook snel. Ik voelde mij steeds lekkerder in mijn vel zitten en op dit moment voel ik mij top!”

Nu ben ik zelf een keer aan de beurt!

In de stoel bij de visagiste vertelt Esther dat ze zelf ook vaak metamorfoses heeft verzorgd. “In mijn werk als kapster heb ik vroeger ook wel vaker iemand een nieuwe look mogen geven. Dat ik nu zelf juist een keer aan de beurt ben, vind ik wel erg leuk!

Daarnaast is het natuurlijk leuk om van anderen te horen dat ze je er goed uit vinden zien. Sommigen zeggen ook dat het nu goed is, en dat ik niet verder moet gaan. Soms is dat wel lastig als ik opmerkingen hoor zoals ‘wat zie je er smal uit, nu moet je niet meer verder gaan hoor’ of ‘daar komt ze weer aan met haar reepje’.”

PowerSlimmer in the picture Esther 1

Een beetje spannend

Inmiddels is het al een tijdje geleden dat Esther haar doel bereikte en het gaat haar heel goed af om in balans te blijven. “Het ging eigenlijk heel snel en gemakkelijk en ik ben vrijwel niet in de verleiding gekomen. Mijn gezin is nu ook veel meer met gezonde voeding bezig. Dat gezonde eetpatroon doorzetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Nadat Esther nu zelf een keer verwend is in de kappersstoel en met mooie visagie is het tijd om naar de fotostudio te gaan! Een beetje spannend is het wel. “Maar ik ben helemaal niet fotogeniek hoor!” Nadat de fotograaf Esther de eerste foto’s laat zien voelt het nog een beetje onwennig en vindt Esther de foto’s nog niet mooi. Maar stiekem zien we het zelfvertrouwen van Esther groeien en staat ze steeds zelfverzekerder voor de camera. Met wat een resultaat! De foto’s zijn prachtig, je ziet er stralend uit Esther!  

PowerSlimmer in the picture Esther 2

PowerSlimmer in the picture Esther 2

Monique
Coach van Esther

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer