Winkelwagen
Terug

46 jaar uit Susteren

"Ik voel me top met deze nieuwe levensstijl!*"

Een aantal keer per jaar nodigen wij PS'ers die hun doel hebben behaald uit om hun resultaat vast te laten leggen door middel van een fotoshoot. Deze keer was Anouschka daar ook gezellig bij!

"Ik ben 45 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 2 kinderen. In het dagelijks leven run ik een B&B heb een catering bedrijf. Kortom, ik ben altijd bezig!"

Een gezonde keuze

"Eigenlijk ben ik altijd best tevreden met mijn uiterlijk geweest. Ik was nooit zo slank, maar dat paste gewoon bij me. Ik woog mezelf dan ook nooit. Wel sportte ik geregeld en ik at ook gezond. Ik had wel eens een poging gedaan om wat slanker te worden, al was dat al jaren geleden en bleef het resultaat nooit lang als ik mijn normale eetpatroon weer oppakte."

"Toen een vriendin behoorlijk was afgevallen met het PS. food & lifestyle programma en daar heel enthousiast over was, zette dat mij aan het denken. Misschien zou ik het ook maar moeten proberen! In onze familie zijn hart en vaatziekten en suikerziekte aanwezig, dus het zou gezonder zijn om wat af te vallen."

Voordat de fotoshoot begon, werd Anouschka ook nog even flink in de watten gelegd door de visagiste!

Het besluit was snel gemaakt

"Ik besloot een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek met Penny van Healthy & Fit by Hofman, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Om eens te kijken of het PS. food & lifestyle programma iets voor mij was. Nadat ik op de weegschaal had gestaan was de kogel al snel door de kerk. Er moest wat vanaf!"

"Ik had geen specifiek streefgewicht en had eigenlijk zoiets van: ik zie wel hoe het gaat. En het ging heel goed! Met de producten van PS. food & lifestyle kan je gewoon van alles eten (zoals rijst, pasta en brood) en heb je ook een verzadigd gevoel. Zo ben ik van bijna 86 kilo naar 74,5 kilo gegaan!"

Kijk haar eens stralen! Wat een mooi resultaat heb je behaald, om trots op te zijn! 

Een nieuwe levensstijl

"Inmiddels zit ik in de gewichtsbehoud fase en heb ik het eten van de PS. food & lifestyle producten afgebouwd. Wél eet ik nog van de PS. life producten, die geschikt zijn voor de gewichtsbehoud fase. Ik zal het aantal koolhydraten wel blijvend moeten beperken. Ik denk niet dat ik nog normaal brood, pasta en aardappels ga eten. Dan ben ik bang dat de kilo’s er weer bij komen. Het is echt een nieuwe levensstijl, een hele andere manier van eten. Dat probeer ik zo te houden, want ik voel mij weer helemaal top!"

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer