Winkelwagen
Terug

43 jaar uit Nijkerkerveen

"Ik voel me weer fit!"

Mijn gewicht voordat ik met het PS. food & lifestyle programma begon was 89 kilo. Voor mijn lengte was dit veel te zwaar. Ik voelde me erg onzeker, mijn kleding zat me niet lekker, ik voelde me niet fit en ik had regelmatig last van mijn knieën. Dit vond ik enorme nadelen van mijn overgewicht.

Begeleiding bij het afvallen

Nadat mijn beste vriendin heel veel kilo’s was afgevallen met het PS. food & lifestyle programma en hierdoor ontzettend goed in haar vel zat, heb ik contact gezocht met een coach bij mij in de buurt. Miriam van Best Change heeft me veel uitgelegd over het programma en ik heb besloten de stap te wagen. De allerbelangrijkste reden om te starten met het PS. food & lifestyle programma was voor mij dat ik me weer fit wilde voelen.

Mijn ervaring met het programma

Ik vond het programma niet zwaar. Sterker nog, ik heb ontzettend lekker gegeten en zowel mijzelf als familie en vrienden verrast met de dingen die ik allemaal mocht eten en in wat voor hoeveelheid. Langzaam zag ik het cijfer op de weegschaal naar beneden gaan. Ik ben ongeveer 23 kilo afgevallen in zo’n zes maanden tijd. En ik ben nu al een half jaar aardig stabiel.

Het programma was voor mij een eyeopener. Door mijn lichaam te voeden in plaats van vullen voel ik me echt zoveel beter. Het zat voor mij met name in wát ik at, niet in de hoeveelheid. De pannenkoek van PS. food & lifestyle met witlof en geitenkaas is een van mijn favoriete recepten.

Ik voel me op dit moment heel erg goed. Ik merk echt dat ik me veel fitter voel en ik heb regelmatig het gevoel dat ik energie voor tien heb. Hier ligt dan ook meteen mijn valkuil, want ik moet ook leren juist af en toe mijn rust te pakken.

De coaching is geweldig!

Mijn coach heeft me enorm geholpen met de overgang naar de verschillende fases. Ik twijfelde geregeld aan wat ik wel of niet kon eten. Maar iedere twijfel werd hierin weggenomen. Ik ben hartstikke blij met Miriam als coach, want zonder haar was het me niet zo goed gelukt om af te vallen en met name om op gewicht te blijven.

Ik vind het tegenwoordig heerlijk om iedere dag een flink stuk te wandelen. Toen ik te zwaar was moest ik mezelf regelmatig dwingen om te bewegen. Nu mis ik het als ik een dag niet of te weinig kan wandelen.

Ik heb geleerd om meer te genieten van mijn eten en dat ik best af en toe mag zondigen. Als ik daarna maar weer de balans terugpak, zodat ik op gewicht blijf. Ik hoop nooit meer terug te vallen en weer zo zwaar te worden. Een goede motivatie hierin zijn de foto’s van vroeger (die er niet veel zijn) en het feit dat ik nu kleding kan kopen in een aantal maten kleiner. Mijn oude (inmiddels veel te grote) kleding heb ik weggegooid toen ik mijn streefgewicht had bereikt.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer