Karin Woudstra 55 jaar uit Heerenveen

Ik voel mij een andere Karin dankzij PowerSlim*

Met behulp van PowerSlim en mijn coach Erika heb ik mijn doelen kunnen behalen. Ik wist dat ik veel te zwaar was. Helaas heb ik nog eens de pech dat ik klein ben. Ik ben namelijk 1.57 meter lang.

Tijdens de vakantie van 2013 begon het mij echt te storen, zo kon het echt niet langer meer. Ik heb er nog een half jaar over gedaan om mij er echt toe te zetten. Echter was de vraag: “Wat ga ik nu doen, want ik heb al heel wat diëten gevolgd.” Ik kreeg 2 keer een folder van PowerSlim in de brievenbus en zag een paar keer een advertentie van PowerSlim in de krant staan. Erika, de consulent van PowerSlim, woonde bij mij in de buurt. Dit was voor mij de reden om het PowerSlim afslankprogramma eens te gaan proberen.

De eerste keer was best spannend. Ik had in geen jaren op de weegschaal gestaan. Dat was wel even schrikken. Maar Erika zei: “ Oh, dat is een mooi rond getal om mee te beginnen. 100 kg.” Zo kun je het inderdaad ook zien, dacht ik. Ik hoefde mijn BMI niet te weten, want ik zou nooit op een gezond BMI komen. Dit heeft ze ook niet verteld evenals mijn metabolische leeftijd.

Vanaf de eerste dag ging het prima, geen hongergevoel en geen punten tellen. Gewoon simpel en veel variatie in de producten van PowerSlim. Het zijn echt heerlijke producten en voor iedereen is er wel wat. Eigenlijk ben ik nog steeds niet uitgekeken en -gegeten op de producten van PowerSlim. Het voordeel is dat ik mij HEEL veel beter voel.  Ik sport er niet bij omdat dat niet echt mijn ding is. Ik wandel wel 5 dagen per week, een 1 uur per dag.

Februari 2014 ben ik gestart. Ik voel mij super. Ook de complimenten die ik ondertussen heb mogen ontvangen zijn geweldig.

Ik ben nog steeds Karin, maar voel mij wel een andere Karin dankzij PowerSlim.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer