Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Opheusden

"Ik voel mij weer gewaardeerd!*"

Ik heb 2 fantastische zonen van 14 en 17 jaar waar ik graag mee ga shoppen. Toch voelde ik mij nooit op mij gemak als ik tussen deze 2 stoere mannen instond. Ik zag mezelf al gaan als “waggelmama”. Dat kan natuurlijk niet! Ik keek niet graag in de spiegel en had redenen genoeg om actie te ondernemen.

Mijn schoonheidsspecialiste bij La Peau Satin te Leerdam vertelde mij over het PowerSlim afslankprogramma. Ik maakte een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met Willy van Loon.

Hoewel ik nog bezwaren had als, ‘zou ik het wel kunnen volhouden’ en ‘is het te combineren met een gezin’, raakte ik enthousiast. Met het starterspakket onder mijn arm ben ik naar huis gegaan. De volgende dag ben ik met het PowerSlim programma begonnen. Mijn laatste hoop dacht ik toen.

De 1e dag was werkelijk geweldig, de recepten en de producten van PowerSlim waren zo lekker en makkelijk te bereiden dat mijn enthousiasme nog groter werd. Ieder eetmoment was genieten, zo voelde het ook echt. En ik voelde mij er goed bij, fantastisch zelfs! PowerSlim is makkelijk te combineren met het gezin en biedt goede alternatieven voor brood, pasta en aardappelen, dus ik kon gewoon met de rest mee eten.

Ik ging weer met plezier winkelen. Ik ben trots op mijn nieuwe ik en mijn man en kinderen laten mij bijna iedere dag wel weten hoe trots ze zijn op mij. Dat doet me goed.

Inmiddels weet ik hoe ik op een gezonde manier kan eten en hoe ik mijn nieuwe levensstijl kan behouden. Door PowerSlim voel ik mij weer gewaardeerd en heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen!

PowerSlim, La Peau Satin en coaches: hartelijk dank. Jullie hebben mij in een zeer positieve zin een ander mens gemaakt.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer